UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » anti age » Clarins Double Serum

Clarins Double Serum

Clarins Double Serum

Al een tijdje staat de Clarins Double Serum op mijn beautylijst. Dus was ik meer dan blij toen ik deze ontving om uit te proberen. Ik ging meeteen aan het slag met Ingrediënten.

‘Lees ook: Review | Op Verschillende Clarins Lip Producten

Clarins Double Serum €87,72 (30ml) o.a te koop bij Douglas.nl

“Met zijn [20+1] krachtige plantenextracten, ontcijfert Clarins Double Serum de taal van de jeugdigheid om zo zichtbaar de tekenen van huidveroudering te bestrijden.”

Na 7 dagen:
– Stralende huid; 
– Verfijnde poriën en verminderde lijntjes; 
– Zichtbaar jonger uitziende huid.

Verpakking

Als eerste wat me opviel is het verpakking. Het glazen flacon dat afgewerkt is met goud, en dan de bruine kleur van de serum geeft het een luxe uitstraling. Ook voelt het flacon lekker zwaar en ligt het goed aan in de hand. Verder kan je aan het flacon een kleine of grote dosering instellen. Zo gebruik je nooit teveel of te weinig van het product. Dit is heel fijn! Want zo verspil je geen product.

Ingrediënten

De Clarins Double Serum bevat twee soorten serums die met elkaar dosering raken op het moment van applicatie. En heeft de serum heeft een globale anti-age aanpak. Wat deze serum zo bijzonder maakt is het gebruik van 21 verschillende planten die erin verwerkt zijn.Clarins belooft de volgende 5 functies van de serum (hydratatie, voeding, zuurstofvoorziening, vernieuwing en bescherming). Ook is deze serum geschikt voor alle huidtypes.

“-Kurkuma – Biologische Kalanchoë – Biologische quinoa – Biologische zeekraal – Cacao – Biologische kiwi – Mariadistel – Kaardebol – Goji bes – Callicarpa – Paardenkastanje – Biologische groene banaan – Mango – Jania – Kattesnor – Vlinderjasmijn – Huan qi – Biologische Edelweiss – Myrothamnus – Avocado – Haversuikers”

Hoe te gebruiken

Op een goed gereinigde huid, breng ik s’ ochtend en s’avonds het serum aan. Omdat mijn huid wel dat extra hydratatie kan gebruiken, kies ik voor het grootste dosering. Mijn huid neemt de serum goed op. Het laat als het ware een mooie glow achter. Als je een serum gebruikt kan je soms irritatie of tinteling ervaren, gelukkig heb ik hiervan geen last. Al gebruik ik de serum niet zo lang, merk ik nu al verschil. Mijn huid voelt zacht en minder droog aan. Het lijkt zelfs egaler te zijn waardoor mijn make-up er veel mooier en langer goed blijft zitten.

Het oordeel

En weer bewijs Clarins aan mij wat voor een mooi merk ze zijn. Ik ben zeer tevreden over de serum. De prijs ligt wat aan de hoge kant, maar dan heb je wel een kwalitatief goed product voor terug. De serum is verkrijgbaar in 30 en 50ml. Douglas.nl heeft nu een actie waardoor je 10% korting ontvangt.

Lijkt dit serum is voor jou?

Volg:
  • Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf. 
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: