UA-76529799-3
Home » OVER MIJ

OVER MIJ

Hoi ik ben Suyen Frazer en welkome op mijn blog. Je zult hier vooral veel Plus Size outfits tegen komen, en laat ik je zien hoe ik mijn kleding style. Ook trends en nieuwtjes komen hier aanbod. En als een plussize vrouw ligt mijn focus ook voor mode met een maatje meer.

Ik ben dol op beauty en cosmetica producten. En heb ook jaren gewerkt als Visagiste. Nieuwe producten testen en uitproberen is echt mijn ding. En dat is ook goed te zien op deze blog.

Daarnaast schrijf ik graag over mijn levenstijl (lifestyle), zoals persoonlijk ontwikkelingen, familie, interieur en body positivity.

Mocht er nog vragen zijn of heb je interesse in een samenwerking, stuur me gerust een mail naar [email protected]

Mijn verhaal

Al vanaf mijn jongeren jaren was ik al gek op mode. Mijn oma keek altijd naar een mode serie “The Bold and the Beautiful”. De serie zelf interesseerde me niet, maar wel de fashion die erin voorkwam. Ik vroeg aan mijn moeder of ze een tekenblok voor me kon kopen, en begon zo met het tekenen van mijn eigen ontwerpen. Maar dat bleef het zo’n beetje bij. Pas in mijn tiener jaren ging ik voor het eerst naar een stoffenzaak kocht een leuke stof en ging achter mijn moeders naaimachine zitten. Of het perfect in elkaar genaaid was? Nopes! Maar ik was zo trotst en deed het toch aan.

Oude foto van tiener Suyen met eigen gemaakte tuniek.

Na de middelbare school heb ik Ondernemer gestudeerd, toen ik hiermee klaar was wilde ik graag verder studeren. Ik koos voor de studie Commercieel Marketing en Communicatie. Maar hierna was ik er nog niet zeker van wat ik eigenlijk wilde. Dus begon ik aan de studie Accountancy. Die ik overigens niet af hebt gemaakt. Bij een bank kon ik terecht als customer representatieve, en daar werkte ik tot na mijn zwangerschap. Ik realiseerde me dat het mij geen voldoening gaf, en dat mijn passie niet in deze sector lag. Kort nadat ik mijn baan had opgezegd ben ik aan een curcus Visagie begonnen. En zo ben ik in de beauty wereld terecht gekomen.

Het begin

In 2018 ben ik serieus begonnen met bloggen. En kort erna werd ik al uitgenodigt op mijn eerste event en kreeg ik steeds meer volgers op Instagram. Vaak krijg ik de vraag of ik altijd al zo zelfverzekerd was. Maar dat is totaal niet het geval. Ik was altijd zo gefocust op mijn lichaam en vond mezelf echt veel te dik. Maar gelukkig zag ik op een gegeven moment het licht en leerde ik om te accepteren wie ik was en van mijn lichaam te houden. Self Love en Body positivity is zo belangrijk. En dat wil ik ook overbrengen aan mijn lezers.

LOVE YOURSELF AT ANY SIZE

Weetjes…

Wie ben je? Ik ben Suyen (36jr) getrouwd met Randolph en mama van 3 kids (Gimaïro, Shekinah en Melody).

Waar woon je? Samen met mijn gezin woon ik in de leukste stad van Brabant Breda.

Wat is je afkomst? Ik ben geboren in Curaçao.

Welke maten heb je? Ik ben 1.60 meter. En ik draag maat 48-50. Qua schoenmaat 38-39.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.