UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » 16h Camo concealer » Dit Zijn De Beste Full Coverage Concealers

Dit Zijn De Beste Full Coverage Concealers

De beste full coverage concealers zijn rijk aan pigmentatie en goed in het camoufleren van donkere kringen, oneffenheden en hyperpigmentatie.

Ok, ik gebruik mijn concealers altijd om die donkere kringen en hyperpigmentatie rond mijn ooggebied te verbergen. Maar ook die vervelende oneffenheden werk ik ermee weg. Hou jij bijvoorbeeld niet van foundation? Dan kan een concealer goed van pas komen. Je gebruik het dan alleen om puistje en andere vlekken mee weg te werken. Zo heb je toch een geen make-up dag, maar met de hulp van een beetje make-up. Wees gerust ik vertel het niet door haha!

En om je verder op weg te helpen, heb ik een lijst gemaakt met de beste volledige dekkende concealers (high-end en drogisterij) die er zijn. En waarom ik zoveel van ze hou. Laten we beginnen…

‘Lees ook: De Beste Foundations van 2019′

Tarte Shape Tape

Tarte Shape Tape Concealer is een concealer met volledige dekking en heeft zijn plaats in de beauty gemeenschap verdiend. De laatste jaren is de Shape Tape concealer de best verkochte concealer die er is. In feite worden er voor elke seconde 12 van deze concealers verkocht. En om eerlijk te zijn, behoort het ook tot één van mijn favorieten.

Tint: verkrijgbaar in 30 verschillende tinten met verschillende ondertonen. Ik gebruik de kleur Deep. Het retail rond de € 27, – (ik heb de mijne gekocht bij Sephora). voor 10 ml.

Formule / Textuur: Tarte shape tape heeft een lichte romige textuur. Het heeft een beetje geur. Maar dit verdwijnt zodra het concealer opdroogt. Deze concealer heeft een volledige dekking en droogt heel snel op. Dus wanneer je het aanbrengt, moet je het snel blenden. Als ik je vertel dat het alles verbergt, bedoel ik ook echt alles! Dus neem maar afscheid van die kringen en donkere vlekken onder de ogen.

Het heeft een vrij grote applicator, die veel van het product kan opnemen. Dus wees hier voorzichtig mee, want met een beetje heb je al voldoende.

Finish: Het heeft een matte afwerking, waar ik van hou! Je hoef na het aanbrengen geen extra poeder te gebruiken. Het concealer blijft al goed zitten. Het heeft een natuurlijke / satijnen afwerking. Als je begrijpt wat ik bedoel. Ik denk omdat het verrijkt is met Shea boter (helpt bij het behouden van de elasticiteit van de huid) en mangoboter (helpt bij het vocht, de conditie en beschermt) dat helpt om de huid er goed uit te laten zien en zacht aan te laten voelen. Maar als je een droge huid hebt, kan ik me voorstellen dat deze te droog zal zijn en dan vooral onder de ogen. Ik heb zelf geen droge huid om het uit te testen, maar als je dat wel hebt, probeer het dan te gebruiken nadat je eerst wat oogcrème hebt aangebracht. En kijk of dat helpt.

L’oreal Infaillible More Than Concealer

De naam zegt het al. Een concealer die meer kan dan alleen camoufleren. Deze prachtige concealer is een geweldige dupe voor de Tarte Shape Tape. Maar ik gebruik het niet alleen om te camoufleren, maar ook om het gezicht te vormen en te contouren.

Tinten/ Prijs: Het is verkrijgbaar in 25 kleuren met verschillende ondertonen. Ik gebruik de kleur honey 338 om te camoufleren en truffel 343 voor het contouren. De prijs is ongeveer € 15, – voor 11 ml.

Formule / Textuur: Met zijn waterproof formule die niet oxideert, schilfert en vervaagt, is de L’oreal Infaillible More Than A Concealer hier om te blijven. Het heeft een romige, mengbare textuur die extreem gepigmenteerd is. Ik vind het fijn dat nadat je het product hebt aangebracht, het niet meteen uitdroogt. Vanwege het vermogen om het uit te blenden en te verspreiden, is het een geweldig product voor contouren.

Ik heb gemerkt dat de kleur Truffle 343 veel droger is dan de honey 338. En zelfs in de buis lijkt het uit te drogen. En ik weet dat ik het altijd netjes afsluit na gebruik! Misschien ben ik gewoon die “gelukkige dame” die er één heeft die dit doet. Maar ik vraag me af of de formule verandert wanneer de kleuren dieper worden?

Verder, heeft het ook een geur dat me doet denken aan lijm. Maar dit vervaagt nadat het opdroogt. Het stoort me niet, maar als je een geur georiënteerde persoon bent, kan dit jou misschien irriteren.

Finish: De afwerking is mat. Maar omdat het enige tijd duurt om volledig uit te drogen, zou ik aanraden om het in te sealen met wat translucent poeder. Verder blijft het trouw aan zijn oorspronkelijke kleur zonder te oxideren. Ga voor het contouren 1 of 2 tinten donkerder dan je huidskleur. De grotere applicator is geweldig voor het oppakken van het product. Maar een nadeel kan zijn dat je overboord kunt gaan en teveel product kunt gebruiken. Dus houd daar rekening mee.

E.L.F 16h Camo Concealer

Elf Cosmetics is een bekend drogisterij-schoonheidsmerk. En toen ze uitkwamen met de 16h camo concealer was ik opgewonden. Het woord op straat was namelijk dat het een geweldige dupe is voor de Tarte Shape Tape. En ik moest daar achter komen. Kun je mij dat kwalijk nemen? Als dit echt een goede dupe is, gaat mijn portemonnee heel blij zijn.

Tint / Prijs: 26 verschillende kleuren, waarvan er 8 nieuwe kleuren zijn. Ik gebruik, deep chestnut voor het camoufleren, deep olive voor verheldering en rich cacao voor het contouren. Het heeft een betaalbare prijs van € 6, – voor 6 ml.

Formule / Textuur: Een zeer romige consistentie die enige tijd nodig heeft om goed uit te drogen. De pigmentatie en dekking zijn overigens krankzinnig. En jongens vergeet niet dat dit slechts € 6, – kost. Bovendien droogt het mat uit. Maar niet schilferig droog.

Net als bij de L’oreal infaillible concealer, is ook hier de diepere kleur wat aan de drogere kant.

Misschien is het per ongeluk, het gebrek aan kennis over hoe je de formule precies goed kunt krijgen voor donkere tinten, of is het omdat in het algemeen de schoonheidswereld zich niet richt op vrouwen van kleur. En brengen ze producten uit, alleen om te kunnen zeggen dat ze ook veelzijdig en diversiteit zijn.

In een andere blogpost zal ik dit thema verder aankaarten.

Finish: Het heeft een mate afwerking. Heb jij een droge huid, dan raad ik deze concealer af. Maar onlangs kwam E.L.F uit met een hydraterende versie de 16h concealer die ook volledige dekking heeft, maar geschikt is voor de normale tot droge huid.

Verder oxideert de 16h camo concealer en wordt het donkerder van kleur nadat het volledig is uitgedroogd. Dus houd daar rekening mee wanneer je het gaat kopen. Voor onder je ogen kan het beter te licht uitpakken dan te donker. Als het te licht is, kun je het altijd mengen met een klein beetje foundation.

Verder heb ik één opmerking. De buis sluit niet goed af. Waardoor er altijd een beetje concealer eruit komt. De nadeel is dat je zo altijd een beetje concealer verspilt. Bij de eerste gebruik lette ik niet goed op, en zo werd alles vies in mijn make-up tasje. Sindsdien zorg ik ervoor dat ik na gebruik het meeteen schoonmaak.

Wat vind je van deze concealers?

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »