UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » amazon » Amazon Nederland Shoplog Wat Ik Heb Gekocht In Januari

Amazon Nederland Shoplog Wat Ik Heb Gekocht In Januari

Hi, In deze blog deel ik mijn Amazon Nederland shoplog voor de maand Januari 2021. En aangezien ik hier steeds vaker online shop, besloot ik me aan te melden voor Amazon Prime. Ik kan dus nu gebruik maken van gratis en snelle levering. Nieuwsgierig naar wat ik heb gekocht? Hieronder vind je mijn shoplog.

Amazon Nederland Shoplog Wat Ik Heb Gekocht In Januari

Inhoudsopgave

Wat ik heb gekocht

Omdat we nu vaker thuis zitten, vind ik het nu meer dan ooit belangrijk om het was knusser en gezelliger thuis te maken. Zoals een mooie matte zwarte kandelaar. Naar mijn mening kan je nooit genoeg kaarsen branden!

Lees ook: “Amazon Nederland Oktober 2020 Favorieten

En deze mooie trendy vaas in de vorm van vol gevormde derriere. Ik heb deze voorbij zien komen voor aardig wat centen. Dus toen ik deze zag kon ik het niet laten. En om eerlijk te zijn, groot verschil zie ik niet. Jij wel?

Verder vind ik het belangrijk om zo comfortable mogelijk te werken. Dus kocht ik een nieuwe laptop standaard en een wireless keyboard voor mijn MacBook Pro.

Kijk verder hieronder naar mijn verdere Amazon Nederland shoplog. En zie de diverse items die ik gekocht heb deze maand. Klik op de foto voor meer informatie of om te shoppen.

Koop ze hier

Pin me!!!!

Amazon Nederland Shoplog Wat Ik Heb Gekocht In Januari
Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

 1. Jennifer
  18 januari 2021 / 14:35

  Ha Suyen!

  leuke blogpost weer. Ik heb nog nooit wat gekocht via Amazon maar mijn interesse is zeker gewekt!

  • Suyen
   Auteur
   18 januari 2021 / 15:05

   Hoi Jennifer,

   Ja ik ben echt fan van Amazon. Ze hebben zoveel leuke verborgen items daar. Levering is ook lekker fast.
   Leuk dat je de blog leest! Bedankt lieverd!

Translate »