UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » bagels and beans » Bagels and Beans D.I.Y thuis lunch

Bagels and Beans D.I.Y thuis lunch

Bagels and Beans verkoopt hun beroemde bagels in afbak verpakkingen waar je thuis van kan genieten. Handig en lekker! Wist jij dit? Nou ik niet! Totdat ik mijn nichten over hoorden praten. Mijn nicht besloot de volgende dag naar de Jumbo te gaan en vroeg ik vriendelijk 🤪 of ze ook een pak voor me mee zou kunnen brengen.

In deze blogpost ga ik één van mijn lieveling Bagel recepten met jullie delen. Trouwens als de eetgelegenheden weer open zijn en je bij Bagels and Beans gaat lunchen. Probeer de champignonburger met truffelmayonaise. Yummy! Thank me later. Maar nu naar de recept!

Wat heb je nodig? (Ingrediënten)

Trouwens de recept is makkelijk aan te passen aan de hoeveelheid dat jij wilt maken.

1 pak Bagels and Beans 100% biologisch volkoren. In de pak zitten 5 bagels wat perfect is voor ons want we zijn met zijn 5.

  • 1 Komkommer 🥒
  • Tomaatjes 🍅
  • Avocado 🥑
  • Kruidenboter 🧄
  • Zwarte Peper 🌶
  • Zout 🧂
  • Ontbijtspek 🥓
  • Ei 🥚

Zo maak je het (bereidingswijze)

Korte bereidingswijze video

Simpeler kan jet haast niet! Geloof me iedereen kan dit!

Als eerste begin je alle groentes en vruchten voorbereiden. Wist je trouwens dat tomaat een vrucht is en geen groente? Dit wist ik serieus niet! Maar goed we gaan verder.

Ik haal de schil altijd weg van de komkommer en snij het in plakjes. De cherry tomaatjes snij ik in tweeën. Nu pel en ontpit ik de advocaat. Vervolgens prak ik het fijn in een glazen bowl en breng ik het op smaak met wat peper en zout.

Als eerste moet je de bagels afbakken. Die moeten 6 á 8 minuten in de oven op 200 graden. (oven even voorverwarmen)

Nu deze lekker bruin afbakken. Ga je de ontbijtspek bakken. Gebruik een pan! Ik gebruik geen boter of olie om te bakken want ontbijtspek produceer zijn eigen vet. Bak ze lekker krokant door je steeds om te draaien.

Als deze klaar zijn gebruik je dezelfde pan (ongewassen) om de ei in te bakken. Nu gebruik ik wel een beetje olijfolie. De zoute smaak van de ontbijtspek zit nog in de pan die ook lekker intrekt in de ei. Is het te flauwtjes qua smaak kan je er nog een snufje pepper en zout bij doen.

Snij nu de uit de oven gekomen Bagel open. Ik smeer nu wat kruidenboter op, maar manlief en kinderen zijn hier niet dol op 😊. Daarna smeer je de avocado prakje ( lekker dik) erop. Vervolgd met het ei, ontbijtspek, tomaat en komkommer. Daarna zet ik nog een klein beetje avocado en klaar is kees!

Bon apetit!

P.s serveer het met eigen gemaakte smoothie 🤎

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »