UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » cardigan » Beige En Zwart Combineren

Beige En Zwart Combineren

Beige En Zwart Combineren

Beige valt onder een neutrale kleur die je bijna met alle kleuren kan combineren. In de zomer maanden combineer ik het graag met wit. Lekker fris! In de winter vind ik de combinatie Beige – Zwart prachtig! Zacht maar enigszins stoer tegelijkertijd. Very chic and aestheticly pleasing 🤎

In deze blogpost ga ik deze kleuren combinatie op twee verschillende manieren combineren. Alle items zijn van Happy Size. Zoals jullie weten werk ik al een tijdje met ze samen. De kledingmaten lopen op tot en met maat 58. Het is gewoon fijn om ook voor grotere maten modieuze en trendy kleding te kunnen vinden.

Wil je meer inspiratie hoe ik andere kledingstukken combineer van Happy Size? Dat kan! Sinds een paar maanden maak ik deel uit van hun bloggers squad. Al mijn looks kan je hier terug zien!

Inhoudsopgave

Look 1

Bestaande uit een ruiten shirt die de show steelt in deze look. Automatisch richt de 👀 zich op de wat drukkere patroon.

Ik combineer het met een stoere leren broek. Geeft de look iets meer sash vind ik. Maar je kan het ook prima combineren met een spijkerbroek.

De vest en de schoenen verfijnt de complete plaatje en zorg ervoor dat je deze casual outfit ook naar je werk kan dragen.

Look 2

Deze lang fijn gebreide spencer werd ik meteen verliefd op. De talloze combinatie wat ik ermee kan maken. Ook voor in de zomer! Zoals je ziet sluit het de gehele lichaam en vormt het je curves.

Ik heb ervoor gekozen om de look wat spannender te maken door een faux leren shirt eronder te dragen. Maakt het net wat anders! And I love it 🥰! Trouwens je kan de shirt ook er boven op combineren als een vest. Kijk maar wat je het fijnste vind. Dat is nou zo leuk aan fashion, het vinden van je persoonlijke stijl!

Omdat het nu wat kouder is draag ik het met een zwarte skinny broek. Omdat de spencer semi oversized is aan de onderkant wil ik balans creëeren door iets nauwsluitend erbij aan te doen. Denk bijvoorbeeld ook aan een legging of dikkere maillot. De keuzes zijn eindeloos!

Welke look zou jij aan doen?


**Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/ en of merk. En wordt er gebruik gemaakt van affiliatie links**

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »