UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Zo Stijl Je Een Plissé Rok

Zo Stijl Je Een Plissé Rok

Zo Stijl Je Een Plissé Rok

Plissé rokken zijn er trendy op dit moment. In deze artikel laat ik zien hoe je een plissé rok kan stijlen als plus size vrouw.

Ben je een maatje meer, dan heb je gegarandeerd gehoord, dat het dragen van een plissé rok oftewel een plooirok dikker maakt. En dat je het beter niet kan dragen. Bij deze wil ik je vertellen dat het wel kan! Lees verder als je wilt weten hoe je deze trendy item kan stijlen.

De vragen die vaak worden gesteld over het dragen van een plooirok zijn: 1. Maakt het dragen van een plissé rok dikker? 2. Kan ik een geplooide rok dragen als ik een grotere buik heb? Het antwoord op beide vragen is JA JA JA!

Ik hou van een geplooide rok, ik vind dat ze zoveel flair en vrouwelijkheid toevoegen aan een outfit. Daarnaast zijn ze veelzijdig waardoor ze goed te dragen zijn in elk seizoen. Ben je meer een girly type, of hou je van rokken, dan is een plissé rok echt iets voor jou. En het grote van je buik doet er niet toe.

Zo Stijl Je Een Plissé Rok
Maakt het dragen van een plissé rok dikker?

Zoals ik al zei, ja dat doet het! Het dragen van een plooien rok kan inderdaad groter ogen dan je werkelijk bent. Maar je hoeft er alleen maar één te vinden die het beste bij jouw lichaamsvorm en persoonlijke stijl past.

Ik beschouw mezelf als een heel open en eerlijke persoon als het op mijn gewicht aankomt. Ik weet dat ik dik ben, en het maakt in principe niet veel uit wat ik draag. Ik zal er altijd dik uitzien. Natuurlijk wil ik er leuk uitzien en kleden in kleren die passen bij mijn lichaamsbouw en persoonlijke stijl.

” Lees ook: Als romantiek een jurk was

Maar desondanks zie ik er toch nog steeds dik eruit. Snap je wat ik bedoel? Zie je, wat ik ook draag, mensen zullen nog steeds zien dat ik een vrouw bent met een maatje meer! Ik kan in mijn ogen de meest perfecte outfit dragen, maar door de ogen van een ander eruit zien als een ramp of blunder. Smaken verschillen nu eenmaal.

Mode is leuk jongens, het is een manier om jezelf te uiten! Draag wat je wilt dragen! En waardoor je je goed in voelt!

Zo Stijl Je Een Plissé Rok
Kan ik een geplooide rok dragen als ik een grote buik heb?

Natuurlijk kan dat! Draag vooral wat je goed in voelt! Er is geen reden om iets te vermijden, alleen vanwege je grotere buik. Ik heb ook een grotere buik en ik draag nog steeds geplooide rokken. En ik voel me er goed bij, en erg vrouwelijk! Hier zijn een paar tips en trucs die voor mij hebben werken, misschien heb je er ook wat aan.

  • Trek je rok naar het smalste deel van je taille. Het geeft de illusie dat je middel veel kleiner is dan het in werkelijkheid is.
  • Draag een riem, het accentueert taille en creëert vorm. Hier heb je een voorbeeld.
  • Draag getailleerd ondergoed. Spanx kan je beste vriend zijn. En dit is zelfs iets dat slankere vrouwen ook dragen. Er is niets mis mee of hulpmiddelen te gebruiken die helpen de zaken op zijn plek en strak te houden! Zelfs als je geen Spanx wilt dragen, kun je nog steeds investeren in goed ondergoed en passende beha’s. Een goede bh kan de manier waarop je loopt, staat, voelt en eruit meteen veranderen! Daarnaast maakt het je ook slanker. Geloof me, I’ve been there!
Zo Stijl Je Een Plissé Rok

Shop De look

Plissé Rok: Happy Size | Blouse: Happy Size | Blazer: vintage | Zonnebril: Ray-Ban
Volg:

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/ en of merk. En wordt er gebruik gemaakt van affiliatie links

 
 
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »