UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » 1917 » Films Die Ik Graag Wil Zien

Films Die Ik Graag Wil Zien

Zo weer iets andes op de blog. Dit keer heb ik een lijst met alle films die ik graag in de bioscoop wil zien. In de lijst zitten films van verschillende genre. Maar ik denk dat ze stuk voor stuk geweldig zullen zijn. Ik weet dat smaken verschillen, maar ik hoop toch dat er tenminste één voor jouw erbij zit. Trouwens als je op de film poster klikt, kan je de trailer bekijken. Oh ja, aanraders zijn zeer gewenst. Laat ze maar achter in de commentaren box! Alvast veel kijk plezier!

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

 1. Eargy
  16 januari 2020 / 13:17

  Leuke films!

  Ik wil zoooo graag Harriet zien starring Cynthia Erivo. Echt een waargebeurd verhaal van een vrouw van 25 die in de slavernij werd geboren maar de moed vind en geestelijke vrijheid had om zichzelf te bevrijden en nog heel veel meer!!

  • Gisheme
   Auteur
   16 januari 2020 / 18:20

   Oh ja klopt, ik heb er over gehoord. Klinkt geweldig in ieder geval! Ik hou ook van zulke films, doet me een beetje denken aan de serie Underground. Weet je wanneer die hier uit komt?

Translate »