UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Make-up Les: Leer Jezelf Opmaken

Make-up Les: Leer Jezelf Opmaken

Make-up Workshop: Leer Jezelf Opmaken

Deze personal make-up les is het hele jaar door individuelen te boeken. Het is een cursus waar je leert om bij jezelf een mooie make-up look aan te brengen. Van het invullen van je wenkbrauwen, tot het kiezen van de juiste foundation alles komt aan bod. Lukt het je maar niet om de juiste kleur foundation te kopen, of misschien weet je niet welke kleur oogschaduw het mooist bij jou passen! Geen nood, ik help je ook hiermee!

In combinatie met de make-up les kan je ook het extra service personal shopping experience erbij boeken.

Hoe gaat dit in werking?

Op de dag van jouw make-up les, gaan wij samen vooraf shoppen. Ik ga dan als je personal shopper met jou gezellig de stad in op zoek naar alle make-up en beauty goodies dat jij nodig heb of graag wilt hebben. Ik adviseer je dan bijvoorbeeld welke soort foundation jij het beste kan gebruiken en zorg er ook voor dat je met de juiste foundation kleur naar huis gaat! Welke kleur oogschaduw het beste passen met je ogen enzovoorts.

Nadat we 1,5 tot 2 uur hebben gewinkeld, gaan we naar de studio en kan de workshop beginnen. Zo heb je de ideale make-up producten in huis en leer je ook meteen hoe je het aanbrengt!

Make-up Workshop: Leer Jezelf Opmaken

Voor wie is de make-up workshop bedoelt?

De make-up workshop is geschikt voor iedereen! Alle niveaus en alle leeftijden vanaf 18 jaar. Ook is het leuk om de workshop als kado te geven!

🤩 Vooraf doen we (video) bellen, om zo elkaar beter te leren kennen. En vertel je me jouw wensen en eventuele val kuilen.

🤩Heb je ook nog de personal shopping experience erbij geboekt, dan gaan we eerst 1 à 1,5 uur shoppen en volgt daarna de 3 uur durende make-up les. Lunch en drinken wordt hierbij door mij verzorgd!

🤩Heb je alleen behoefte aan de make-up les zonder shopping experience, dan gaan we meteen aan de slag. Tussendoor is er ook tijd voor een pauze met wat lekkers!

🤩Verder hoef je niks mee te nemen. Van mij ontvang je een notitieboekje met pen en zorg ik voor alle materiaal die je nodig zal hebben tijden de les.

😍 Alle aandacht is op jouw gericht en op eigen tempo

😍 Stap voor stap lopen we door het hele make-up proces

😍 Beantwoord ik al jouw make-up en beauty vragen

😍 Na deelname weet jij hoe je de huid moet verzorgen, en hoe jij een mooie dag make-up en avond make-up moet aanbrengen.

Bijschrijving 1 daagse make-up les

 • Basis theorie & product kennis
 • Basis materiaal en kwasten kennis
 • Jouw persoonlijk kleuren kennis
 • Werkvolgorde, basis huidverzorging & hygiëne
 • Basis corrigeren
 • Foundation, camouflage, shaping en contouring
 • Blusher, Bronzer en highlighter
 • Wenkbrauwen en Mascara aanbrengen
 • Lippen opmaken
 • Oogschaduw aanbrengen
 • Basis natuurlijk make-up en avond make-up.

De één op één make-up les incl personal shopping experience, vrij materiaal gebruik en goed verzorgde lunch kost €299,

Wil je alleen de workshop boeken omdat je bijvoorbeeld al genoeg make-up in huis hebt, dan kan dat ook. Vraag eventueel naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Door wie wordt de cursus gegeven? De make-up les wordt gegeven door Suyen Frazer, een freelance Makeup Artist met jaren ervaring. Gespecialiseerde in alle huidtypes en huidtinten.

Moet ik iets van makeup af weten? Nee! tijdens de cursus wordt je make-up kennis bijgespijkerd. Daarom is de cursus geschikt voor iedereen.

Wat gebeurt er na mijn boeking? Na je boeking, wordt er binnen 1 werkdag contact met je opgenomen en krijg je alle verdere informatie via email toegestuurd! Let op! Pas na het ontvangen van je betaling kan de wordt jou gekozen datum gereserveerd.

Krijg ik een make-up pakket? Nee! Een make-up pakket zit niet inbegrepen bij de prijs. Je krijgt tijden de make-up les vrij toegang tot het gebruik van de benodigde producten en materialen. Dus hoef je niks mee te nemen. Maak je gebruik van de personal shopping experience, dan mag je tijdens de les gebruik maken van je nieuwe gekochte producten. Zo leer je meteen hoe je ze moet gebruiken.

Ik heb al make-up in huis, kan ik die ook gebruiken? Ja zeker! Heb je items die je graag zelf wilt meenemen dan kan dat! Je leert dan ook meteen hoe je ze op de juiste manier kan gebruiken.

Kan ik ook de make-up workshop boeken zonder het personal shoppen? Ja dat kan! Je kan ook alleen de workshop boeken.

Voor meer informatie vul hieronder de vragen lijst in!

Kies een optie(vereist)

Translate »