UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » lady gaga » Voce Viva Van Valentino Eau De Parfum

Voce Viva Van Valentino Eau De Parfum

Voce Viva Van Valentino Eau De Parfum

Voce Viva edp is een samenwerking tussen Valentino en Lady Gaga. Met zijn heerlijk bloemig en houtachtige Musk geur is het sinds de lancering in 2020 al een groot succes. En in dit artikel deel ik met jullie mijn ervaring. Nieuwsgierig? Lees hieronder verder…

Begin Januari had ik al in mijn stories op Instagram de unboxing laten zien van deze luchtje. Als het erop aankomt bij geuren ben ik wat kritischer. Ik weet precies wat ik lekker vind, en ben niet snel impressed. Mijn portemonnee is hier overigens niet blij mee, want de meeste geuren die ik lekker vind hebben nu eenmaal een wat pikantere prijskaartje. Maar één snufje aan de dop van Voce Viva was genoeg om mijn enthousiasme op te wekken.

Voce Viva Van Valentino Eau De Parfum

Over het product

Voce Viva eau de parfum (50ml) € 93,68 o.a te koop bij Douglas. Ook verkrijgbaar in 30 en 100ml

“My voice my strength”

Lady Gaga en Pierpaolo Piccioli creëerde deze parfum om de waarden van diversiteit en individualiteit uit te drukken en tot leven te laten komen in een geur. De kleur, couture en koelte, van deze essence moet elke vrouw laten stralen met voldoening en vertrouwen.

  • Topnoten: mandarijn 🍊, bergamot en gember
  • hartnoten: oranjebloesem en gardenia
  • Basisnoten: vanille, tonkaboon, muskus, sandelhout en eikenmos

Verpakking: strak maar toch vrouwelijk een kubus vorm glazen flacon met rood en gouden accenten. De dop is bewerkt met stoere gouden studs details. Wat me opvalt is dat op de flacon zelf de naam van Lady Gaga niet voorkomt. Wel staat de naam Valentino in rood gegraveerd.

Geur: bloemig, houterig en warm. Zoals ik al eerder aangaf pakte de geur mij al in bij de eerste snuf. De oranjebloesem en gardenia ruik je goed en geven de parfum dat vrouwelijke tintje. Terwijl noten als musk, sandelhout en gember er weer een stoere warme stoet aan toevoegen. Want een prachtige goed gebalanceerde combinatie geeft 🤎.

Wat ik verder nog aan toe wil voegen is dat deze parfum niet alleen lekker ruikt maar ook lang blijft zitten. Uren later kan ik nog steeds van genieten zonder dat het te overheersend wordt en mij hoofdpijn gaat geven. Twee dagen nadat ik het heb opgedaan en ik mijn trui uit de wasmand pakte om te wassen, rook het nog steeds naar. Heerlijk!

Ben je opzoek naar een nieuwe geur dan kan ik je zeker Voce Viva van Valentino aanraden.

Xo Suyen 😘

Misschien ook interessant om te lezen:

Givenchy Le Rose Perfecto Liquid Balm Review

Clarins everlasting long-wearing foundation & concealer

**Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/ en of merk. En wordt er gebruik gemaakt van affiliatie links**

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. Jennifer
    3 februari 2021 / 21:50

    Mooi artikel!! De topnoten spreken mij zeker aan. Gaat op mijn to try list😉

Translate »