UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » lip plumper » Nabla Cosmetics Viper Lip Plumper review

Nabla Cosmetics Viper Lip Plumper review

Nabla Cosmetics Viper Lip Plumper review

Prachtig volle lippen wie wilt ze nou niet? Nou ik wel! En daarom wilde ik al te graag Nabla Cosmetics Viper Lip Plumper uitproberen. Ben je nieuwsgierig of deze “natuurlijk botox” je volle juicy lippen bezorgt, Lees hieronder verder!

Helaas heeft niet iedereen van nature vollere lippen. En is het geen wonder dat Botox zo populair is. Dat het een gat in de markt is heeft de beauty wereld ook wel gemerkt. Zo ook Nabla Cosmetics die uit is gekomen met de Viper Lip Plumper.

Inhoudsopgave

Over het product

Nabla Viper Lip Plumper (4ml) €18,95 o.a te koop bij Boozyshop.nl en Beauty Bay.

Vegan🍃 Cruelty-Free🐇

“De Nabla Lip Plumper Viper is een transparante volumineuze lip plumper die jouw lippen in slechts enkele minuten volume en een natuurlijke gloed geeft voor wel 24 uur!”

Nabla Cosmetics Viper Lip Plumper review

Verpakking: een in wijnrood stevige plastiek koker. Verder is in zwart een cobra 🐍 op geprint die rondom de gehele koker loopt. Ook staat in zwart de Nabla logo en productnaam erop. De koker past goed in de hand en voelt het licht aan.

Als je de dop aftrekt zie een stevig verhard doorzichtig applicator. Als je aan de onderkant van de koker twist komt de product naar boven en is die klaar voor gebruik.

Nabla Cosmetics Viper Lip Plumper review

Formule/textuur: een glossy, kleurloze substantie die niet plakt. Verrijkt met ingrediënten als cafeïne, ginger en Vitamine B3. Die zorgen voor meer volume en natuurlijke antioxidant. Verder zit er ook menthol (zorgt voor een verfrissend gevoel) en Tripeptide-1 (langdurige plumping effect) in.

Geur: mint achtige spicy 🌶 geur die wegtrekt zodra je het heb aangebracht.

Applicatie: de applicator is niet wat je normaal gewend bent, desondanks gaat het aanbrengen de Nabla lip plumper soepel. Verder kan je het op 3 verschillende manieren gebruiken.

Meeteen op de lippen voor een langdurige plumping effect. Als een lip masker, die je 1O minuten laat zitten om de lip te verzorgen en meer volume te geven. Of als een lip-topper over een andere lip product voor een 3d effect.

Mijn oordeel

Wauw ik ben niet vies van een lip plumper en heb inmiddels aardig wat gebruikt. Maar de Nabla Viper Lip Plumper is tot nu toe de herfstigste! Bij de eerste keer werd het steeds warmer en warmer 🔥 🔥 zeker niet de hoeveelheid warmte en tinteling die ik had verwacht 😅! Na ongeveer 10 minuten werd het wel minder. Ik weet niet zeker of het afkoelde of dat mijn lippen zo verdoofd waren dat ik het niet meer voelde 🤪. Maar nu gebruik ik het al een tijdje en ben ik de extreme tintelend en warmte gevoel al gewend.

Pijnlijk? Absoluut niet! Wel duidelijk voelbaar!

Of het daadwerkelijk de lippen voller maakt? Ik merkte wel wat verschil maar niks extreems.

Verslavend? Ja zeker! Zodra de tintelend gevoel stopt wil ik het weer aanbrengen.

Geeft het echt 24u een natuurlijk gloed? Noppes! Zoals bij elk andere lip product vervaagd het. Je praat, eet en drink gedurende dag.

Waard om te kopen? Ligt eraan als je niet tegen dat warmte/pittiger gevoel kan zou ik zeggen niet doen! Ben je een lip plumper lover dan moet je deze zeker uitproberen!! Voor mij is het zeker een ja! Los van de feit dat het verslavend is, worden mijn lippen 👄 lekker zacht en verzorgd.

Durf jij het aan?

Lees ook:Givenchy Le Rose Perfecto Liquid Balm Review”

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »