UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » givench » Givenchy Le Rose Perfecto Liquid Balm Review

Givenchy Le Rose Perfecto Liquid Balm Review

Givenchy Le Rose Perfecto Liquid Balm

Voorwoord

Jongens ik heb weer een nieuwe obsessie gevonden. De Givenchy Le Rose Perfecto Liquid Balm! Sinds een paar weken heb ik meerdere kleuren van deze lip balms, en ik kan je alvast verklappen dat ze een genot zijn voor de lippen.

Nieuwsgierig? Lees hieronder verder…

Over het product

Givenchy LE ROSE PERFECTO LIQUID BALM (€35,- gemaakt in Frankrijk)Le Rose Perfecto Liquid Balm nourishes, smooths and plumps the lips.”

Verpakking: De chique stijl die we kennen van Givenchy. De Le Rose Perfecto Liquid balm komt in een harde plastiek tube. Op de dop staat de Givenchy logo in het zilver gegraveerd. Verder is de dop ook afbewerkt met roze leer en staat daar ook Givenchy gegraveerd. Een heuse plaatje voor de ogen! Elegant en chic! Met schroef beweging gaat de tube open. De applicatie is niet te groot of te klein, past perfect op de lippen.

Formule en textuur: een romige balm die niet plakkerig is. Verrijkt met roze pepper, sheaboter en cranberry olie wat de lippen niet alleen urenlang hydrateer maar ook voedt. Na het aanbrengen voor je een tintelend effect. Dit plumping effect maakt de lippen voller.

Geur: geurloos, een soort standaard geur die nergens naar ruikt.

Lees ook: “Clarins everlasting long-wearing foundation & concealer

Applicatie: Smooth en gemakkelijk. In principe heb je geen spiegel nodig om het aan te brengen. De balm glijdt soepel en vlekkeloos rond de lippen. Heb je beschadigde lippen? Breng dan een royal laag aan. Maar het is ook heel mooi om te gebruiken als lipgloss. De Le Rose Perfecto Liquid balm brengt namelijk de natuurlijke kleur van de lippen naar voren en geef ze een mooie glans.

Givenchy Le Rose Perfecto Liquid Balm

Kleuren

Met slechts tien kleuren in het assortiment. Ik heb zelf 8 kleuren. De kleur pigmentatie is niet dekkend, maar meer doorzichtig sheer met een was van kleur. Mijn lievelings kleur is Woody Red (19) wat een warm donker bruin kleur is.

Givenchy Le Rose Perfecto Liquid Balm

Mijn oordeel

Als je van mooie glanzende en gezonde lippen houdt, dan kan de Givenchy Le Rose Perfecto Liquid Balm jouw favorieten lip product worden. De kleuren passen goed bij elke huidskleur omdat het de natuurlijke schoonheid onthult. Daarnaast verzorgt het de lippen en voelen ze letterlijk voor uren zacht en hydraterend. Zodra de tinteling stopt wil ik meeteen een nieuwe laag aanbrengen. Erg verslavend dus! Wees gewaarschuwd!

Volg:

**Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/ en of merk. En wordt er gebruik gemaakt van affiliatie links**

** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »