UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » dresses » Als Romantiek Een Jurk Was

Als Romantiek Een Jurk Was

Wauw ik kan me niet eens herinneren wanneer het de laatste keer was dat hubby en ik een romantische date hadden. De afgelopen paar maanden waren wij net als de rest van de wereld in een soort survival mode. De meeste tijd brachten we binnen door, en als er iets op de planning stond, dan deden we dat samen met heel de gezin.

Hoog tijd dus om gezellig met zijn tweeën iets te ondernemen en de romantiek en de vlinders weer te laten spartelen hahaha just kidding!

Talking about romantiek!! Deze jurk!! Prachtig! Niet alleen zit die perfect aan de lichaam, maar is het ook echt een plaatje. Normaliter ben ik totaal niet zo van de hartjes en andere tuttige patronen. Maar op deze jurk vind ik het juist erg mooi. Het is de juiste combinatie van kleur, patroon en stijl. Het accentueert de taille waardoor je een mooie shape van krijgt.

Ik voelde me op en top vrouw erin! En met al de complimentjes dat ik kreeg van man lief, straalde ik van top tot teen.

De jurk is van Happy Size en is beschikbaar vanaf maat 42 t/m 58! Yes! Zoals jullie inmiddels al weten ben ik een grote fan van Happy Size en van hun assortiment. Ik deelde al op FB dat ik nu samen met Josine @thebiggerblog en Annemarie @Granddivamagazine deel uitmaken van de Happy Size bloggers squad. Ben je op zoek naar inspiratie? Neem dan hier een kijkje!

Volg:

*deze blogpost bevat gifted artikelen, en wordt er gebruik gemaakt van affiliatie links*

** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »