UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Boek Review: The Beauty Queen of Jerusalem » Boek Review: The Beauty Queen of Jerusalem

Boek Review: The Beauty Queen of Jerusalem

Boek Review: The Beauty Queen of Jerusalem

Lieve lezeressen, ik kan niet wachten om met jullie te praten over Boek Review: The Beauty Queen of Jerusalem! Deze krachtige roman neemt ons mee op een onvergetelijke reis van moeders en dochters, waarbij verhalen worden ontrafeld en generaties vrouwen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dus, trek je empowerment-outfit aan en laten we deze interactieve review beginnen!

We maken kennis met Gabriela, wiens moeder, Luna, de mooiste vrouw van Jeruzalem is. Maar laten we eerlijk zijn, die schoonheid en charme lijken wel voor iedereen bedoeld, behalve Gabriela zelf. De band tussen moeder en dochter is altijd al moeizaam geweest, maar wanneer een tragedie toeslaat, beseft Gabriela dat er meer schuilt achter de gelakte nagels en lippenstift van haar moeder.

Gabriela is vastbesloten om hun relatie te begrijpen en duikt in de verhalen van haar familie uit vorige generaties. Ze ontdekt het verhaal van overgrootmoeder Mercada, de befaamde genezeres, en oma Rosa, die huizen schoonmaakte voor de Engelsen. En dan hebben we natuurlijk Luna, met de mooiste benen van Jeruzalem. Terwijl Gabriela diepere geheimen, verboden romances en zelfs een familievloek ontrafelt, wordt ze geconfronteerd met een verleden en heden dat veel complexer is dan ze ooit had kunnen bedenken.

Deze roman speelt zich af tegen de betoverende achtergrond van het Gouden Tijdperk van Hollywood, de duistere dagen van de Tweede Wereldoorlog en de swingende jaren ’70. Het neemt ons mee op een reis waarbij vrouwen hun eigen pad banen in tijden van immense verandering. Het is een verhaal doordrenkt van kracht, vol humor en hart.

Dus, dames, Wat denken jullie? Kunnen jullie je identificeren met Gabriela en haar zoektocht naar begrip en verbondenheid met haar moeder? Hebben jullie ook fascinerende familiegeheimen ontdekt terwijl jullie door de bladzijden van The Beauty Queen of Jerusalem reisden?

Vol verwachting op jullie reacties,

liefs,

Suyen

Lees ook: De Beste Koreaanse Films en Series Op Netflix

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »