UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » casual » Casual Chill Outfit Voor De Weekend

Casual Chill Outfit Voor De Weekend

casual weekend outfit

Het is vrijdag, de dag waar we nog even door moeten zetten en dan is het weekend. En op vrijdag mag je best wel een casual chill outfit dragen. Tenminste als je een toffe job heb waar ruimte hiervoor is. Zo niet dat kan je deze outfit ook aandoen als je klaar bent met werken.

Ook voor mij is het de laatste dag van de week dat ik nog een middagje mag knallen in mijn home office en dan mag de feestje beginnen. En daarmee bedoel ik de weekend.

Vanmiddag gaan we (manlief en ik) een terrasje pakken en heerlijk buitenhuis lunchen. Waar de kinderen zijn vraag je? Nou die zitten nog op school. En wat genieten we schaamteloos van een gezellig middagje zonder die kleine spruitjes. Ouders begrijpen jullie mij? hahahah!

Casual Chill Outfit Voor De Weekend
Wat moet mijn outfit aan voldoen?

Ik kies vandaag dus voor een casual chill outfit waar ik lekker in kan werken, daarbij hou ik rekening mee dat ik ook nog een zoom meting straks heb. En daarnaast moet het ook chill genoeg zijn om meeteen daarna de stad in te duiken. De broek mag best comfortabel zijn en een beetje uitrekken aangezien ik straks uitgebreid ga lunchen. Voor schoenen kies ik voor classic en comfort. Want ik wil lekker kunnen lopen.

“Lees ook: 8 Simpele manieren om er chic uit te zien

Casual Chill Outfit Voor De Weekend
Wat draag ik?

Trui – Happy Size

Zwarte spijkerbroek – Happy Size

Loafers – Raid (wide fit)

Zonnebril – Rayban

Tas – Vince Camuto

Haarstiekje – Asos

Wat is jou favorieten casual outfit?

Volg:

*deze blogpost bevat gifted artikelen, en wordt er gebruik gemaakt van affiliatie links*

** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »