UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » bioscoop » De Beste Koreaanse Films en Series Op Netflix

De Beste Koreaanse Films en Series Op Netflix

De Beste Korean Films en Series Op Netflix

Ik moet iets bekennen jongens, I love Korean movies en series. En dat niet alleen. Ik was al een enorme fan van Korean fashion en interieur. Vooral als het gaat om de minimalistische clean stijl. Daarnaast is het eten ook erg Yummy!

Youtube

Ook op Youtube volg ik een aantal kanalen. Ik vind het zelf niet erg als er geen ondertiteling aanwezig is en ik geen woord Koreaans versta. Maar ik zeg het je, als je eenmaal begin te kijken, kan je niet meer stoppen. Hun minimalistische editing skills is next level. Het brengt me in een rustige ontspannende flow. Een heerlijke self care momentje na een drukke dag. Mijn favorieten Korean Youtubers zijn: 子时当归, Hami mama en Mocha.

Netflix

Maar nu over de Korean films op Netflix want daarvoor ben je hier, neem ik aan. Per toeval ben ik eigenlijk in dit soort films beland. Ik was op een avond te scrollen op Netflix. En naar mij gevoel heb ik bijna alles wat goed is gezien. En toen klikte ik op een Korean film. Ik weet nog dat Randy (mijn man) zei nee Suyen serieus? Nadat hij de slaapkamer binnen kwam en Koreaans hoorde. (By the way, op Netflix heb je wel ondertiteling. ) Maar ik kan je verklappen dat hij nu ook de Korean film fever te pakken heeft hahah! Weer een bevestiging dat ik goede smaak heb. Yes I said it!

” Lees ook: Wat kijk ik momenteel op Netflix

Wat is er nou niet leuk aan. De films zijn leuk, cool, fun, romantisch en romantisch. Heb ik al gezegd dat ze romantisch zijn? En dat zonder enige seksistische scenes! Maar meer dat onschuldige sprookjes achtige romantisch. And I love it!

Ik kan trouwens nog wel een tijdje door gaan en jullie in details vertellen wat er nou zo leuk zijn aan die films. Maar ik denk dat de beste manier om mij te kunnen begrijpen is wanneer je het zelf heb gezien. Dus zet die bak popcorn maar klaar, verstel je anti nekpijn hoofdkussen en kruip onder die heerlijke warme deken. Hieronder vind je mijn favorieten tot nu toe. Mocht ik nog andere tegenkomen dan zal ik deze lijst updaten. Geniet ze!

De Beste Korean Films en Series Op Netflix
Forgotten

Als je een fan bent van psychologische thrillers, is Forgotten een onvoorspelbaar meesterwerk. In deze tragedie, gaat de verhaal over een jongen die strijdt voor de waarheid omtrent zijn broer. Die 19 dagen vermist was en weer terug keert als een compleet andere type man. Dat is alles wat ik nu ga vertellen, want hoe minder je weet, hoe beter!

De Beste Korean Films en Series Op Netflix
Good Doctor

Shaun Murphy is een jonge chirurg met autisme en het syndroom van Savant. Na de dood van zijn broer en is hij verlaten door zijn ouders wordt hij opgevangen door een dokter. Als die groot is wordt hij zelf gerekruteerd in de chirurgische afdeling van een prestigieus ziekenhuis.

Tune in for love

Tune in for Love, dat bovenaan de Koreaanse top stond, is een intieme en oprechte film over het liefdesverhaal van twee tieners die elkaar ontmoetten midden in de verwoestende financiële crisis van het IMF in de jaren negentig. Kan het lot ze uiteindelijk weer bij elkaar brengen als de obstakels van volwassenheid en leven ze uit elkaar probeert te trekken?

Crash landing on you

Wat een leuke, romantische film over een een rijke vrouw die per toeval beland in Zuid Korea. Waar ze onder moet duiken en moet wennen aan het simpele manier van leven. Daarbij krijgt ze hulp van soldaten. En meer zeg ik er niet over.

De Beste Korean Films en Series Op Netflix
Chocolate

Dit is mijn favoriete en eerlijk gezegd de eerste Koreaanse serie die ik keek en meteen naar meer smaakte. Alles komt erin voor romantiek en veel eten. Het gaat over een vrouwelijk kok die haar draai probeert te vinden. Ze raakt door haar broer constant in financiële problemen en probeert in een ziekenhuis wat extra geld te verdienen. Daar herkent ze een dokter waar ze een verleden mee heeft.

Mr Sunshine

Mr. Sunshine’ richt zich op een jongetje geboren in het gezin van een huisbediende die naar de Verenigde Staten reist tijdens de Shinmiyangyo in 1871. Later keert hij terug naar zijn geboorteland als een Amerikaanse marinier. Daar wordt hij verliefd op de dochter van een aristocraat en ontdekt tergelijkertijd een plot door buitenlandse troepen om Korea te koloniseren…

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »