UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Charlotte Tilbury » De Beste Lippenbalsems En Lippenmaskers.

De Beste Lippenbalsems En Lippenmaskers.

De Beste Lippenbalsems En Lippenmaskers.

Lippen zijn erg kwetsbaar en kunnen snel uitdrogen en barsen. Het is dan logisch dat we ze insmeren met een lippenbalsem of andere lipverzorging product. Maar ook dit moet je met mate doen, want teveel lippenbalsem vergroot juist de kans op uitdroging. In principe gebruik ik al jaren standaard mijn klassieke favoriet vaseline. Maar op de dagen dat ik me boujie voel of net iets extra’s nodig heb, gebruik ik één van de hieronder aangegeven producten. Al mijn favorieten heb ik voor je op een rij gezet die zowel tijdens de zomer als de winter zorgen voor zachte, verzorgde lippen.

Estée Lauder pure envy color

Deze lip balm van Estée Lauder heeft een hydraterende lip formule die zorgt voor een goede vocht balans waardoor het de lippen verzacht en voedt. Na het gebruik voelen mij lippen soepel aan. En is de formule ook niet plakkerig. Wat ik persoonlijk erg fijn vind. Verder geeft het een subtiele tint aan de lippen die eigenlijk de natuurlijke lipkleur accentueert. Het aanbrengen van de Estée Lauder lippenbalsem gaat moeiteloos want het glijdt met gemak over de lippen.

Laneige lip sleeping mask

De lippenmasker die volgens mij tot nu toe alle records heeft verbroken in populariteit, is het wel Laneige lip sleep-in mask. Laneige is een Koreaanse huidverzorgingsmerk en na de zoveelste positieve reacties op deze lippenmasker moest ik het uitproberen. En ik werd niet teleurgesteld! Wat een mooi en fijn product. Het is dus een lippenmasker en geen lippenbalsem. Met een subtiele fruitgeur die je na het aanbrengen verder vervaagt. Je brengt je het s’ avonds aan voor het slapen gaan, met het bijgeleverde applicator. In de ochtend verwijdert je met een tissue alle doden cellen en velletjes weg. Ik moet eerlijk toegeven dat mijn lippen nog nooit zo zacht hebben aangevoeld. Laneige lip sleeping mask komt ook in 5 verschillende variaties die allemaal een verschillende smaak hebben.

Weleda skin food lip balm

Wie kent nou niet Weleda Skin food? Die overigens één van mijn favorieten dagcréme is. Hier kan je mijn review over deze geweldige product lezen. Omdat deze product zo goed bevallen is besloot ik ook Skin Food Lip Balm van Weleda uit te proberen. Heb je last van extreme droge en gesprongen lippen? Dan moet je zeker deze balsem uitproberen. Het is verrijkt met natuurlijke oliën, wassen en helende plantenextracten. Waardoor je zachte en soepele lippen krijgt! Trouwens het is 100% diervrij en is glutenvrij!

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant

Deze klassieke is eigenlijk niet alleen een lip balsem maar is meer een créme die gebruikt kan worden op de gehele lichaam. Het kalmeert en helpt bij het verlichten van schrale, gebarsten en droge huid. Daarnaast werkt het ook nog eens efficiënt bij ruwe, rode en kleine huidirritaties. Heb je last van droge ellebogen, knieën, voeten en zelfs nagelriem, gebruik een klein beetje van deze wonder product en alles wordt weer lekker zacht.

Extra makeup tip: Je weet wel die trend van glossy oogschaduw look? Nou plaats een klein beetje op je ooglid en voilà!

Burt’s Bees Burt’s Bees Conditioning Lip Scrub

Naast het origineel lipbalm van Burt’s Bees ben ik ook deze lip scrub gaan gebruiken. Het is de combinatie van kleine honing kristallen en bijenwas die het voor mij doet. De formule is 100% natuurlijk, de honing kristallen exfoliëren de lippen, terwijl de bijenwas zorg voor vocht en hydratatie. Vooral in de winter maanden navigeer ik toch meer naar een wat donkere Burgundy, bordeaux en chocola bruine kleur lippenstift. En als je dan last van heb velletjes is dat extra zichtbaar. Om dat te verhelpen scrub ik eerst zachtjes mijn lippen in met deze Burt’s Bees lip scrub en breng daarna mijn lipstick aan. Mijn lippen voelen zacht aan, en staat de lipstick ook prachtig!

Leuke weetje: Uitgeroepen tot Beauty Award Winnaar Best lip scrub 2020

Lees ook: ” De mooiste lipkleuren voor herfst en winter”

Charlotte Tilbury hot lips 2 conditioner

Oh Oh Oh wat is deze toch ook echt een plaatje. Ik heb deze gekocht, maar toen ik het binnen kreeg vond ik het zonde om het te gebruiken. Dus je kan begrijpen dat ik heel blij werd toen ik er één kreeg als cadeau. Hot lips 2 conditioner heeft een wat duurdere prijskaart. Maar daarvoor krijg je ook wat moois en bruikbaars voor terug. De lippenbalsem verzorgt de lippen voor ongeveer 11 uur. Verrijkt met ingrediënten zoals Magic Sheabutter, Aloe Vera and Hyaluronic Acid die samenwerken voor een gehydrateerd en verzorgde finish. 

Kiehl’s Love Oil for Lips

Kiehl’s Love Oil for Lips is een hydraterende lip olie die de lippen een natuurlijk gloed geeft. Ook al is het een olie is het totaal niet plakkerig, en dat is heel fijn. De formule is zo samengesteld dat de Olie zorgt voor voeding en met de glans van een lipgloss. Verder is de Love oil ook beschikbaar in 4 andere tinten. Ideaal voor als toch een beetje tint wilt op je lippen.

Ilia Tinted Lip Conditioner

Ilia is een relatief nieuw merk. De producten van Ilia zijn dus Parabenen, Sulfaat, Ftalaat en Siliconen vrij! Dit is mijn eerste ervaring met deze merk en ik heb nog wat andere goodies van hun op mijn wenslijstje staan. Het is een lippenstift en lippenbalsem in één verrijkt met vitamine E, Zonnebloemolie,Cacaoboter en wax van sinaasappelschil. Je brengt het aan als een créme, bij één laag heb je als resultaat een waas van kleur. Wil je meer pigmentatie dan moet je meerdere lagen aanbrengen. Beschikbaar in 8 kleuren.

PIN ME!!

De Beste Lippenbalsems En Lippenmaskers
Volg:

*deze blogpost bevat gifted artikelen, en wordt er gebruik gemaakt van affiliatie links*

** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »