UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » De Mooiste Feest Jurken Voor Een Maatje Meer

De Mooiste Feest Jurken Voor Een Maatje Meer

Kerst staat al bijna voor de deur en gauw daar achter nieuwjaar. Waar ik normaal gesproken vol stress en zenuwen op het laatste moment een mooie outfit probeer te scoren, ben ik dit jaar al vroeg begonnen. Er staan wat leuke feesten, vrienden en familie gezelligheid op het agenda waar ik op mijn allerbest uit wilt zien. En ik moet eerlijk toegeven dat het aardig gelukt is. Ik heb best veel mooie en leuke jurken gevonden waarin een curvy of plus size vrouw ook in kan stralen. Hieronder deel ik met jullie een paar van mijn favorieten feestjurken.


Wat draag ik:

Jurk – Happy Size

Laarzen – Asos

Panty – Asos

Volg:

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/ en of merk. En wordt er gebruik gemaakt van affiliatie links

** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »