UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Hackwith Design |Simpel, Elegant en veelzijdig.

Hackwith Design |Simpel, Elegant en veelzijdig.

*English Version here

Al enige tijd loop ik rond met het gevoel om meer te investeren in kwaliteit dan in kwantiteit. En dit vooral gericht op mijn kleding en accessoires. Misschien heeft het te maken omdat ik weer wat ouder ben geworden of simpelweg een volwassener keuze. Maar om welke reden dan ook, bewuster omgaan met je aankopen is in elke situatie een win win. Vind je ook niet?

Begrijp me niet verkeert ik kan nog steeds genieten van een mooie Zara/Asos aankoop of van welk andere “fast fashion winkelketen”. Maar wat ik ermee bedoel is, in plaatst van 6 witte shirts, wil ik meer investeren in 2 duurzamere. Waar ik nog jaren van kan genieten.

Plussize probleem

In mijn zoektocht naar meer duurzame merken, ben ik er achter gekomen dat ze best veel zijn. Bij merken zoals Sezane, AndOtherStories en Everlane kan je terecht voor hele mooie duurzame kleding. Het probleem is dat deze merken geen plussize collectie hebben. En dat vind ik heel erg jammer. Vooral omdat ik nu meer gefocust bent op meer “French Style”. Of te wel, Basic Chic hoe ik het weleens noem.

Maar gelukkig heb ik ook een paar kunnen vinden die wel een plus-size collectie hebben. En de komende maanden ga ik meer met jullie hierover delen. Als opening van deze nieuwe serie beginnen we met een review over Hackwith Design House.

Hackwith Design House begon met het doel om duurzame en veelzijdige kleding te maken die net zo uniek is als de drager. In september 2013 lanceerden we met slechts één limited edition-ontwerp. Tot op de dag van vandaag blijven we elke week een limited edition-ontwerp uitbrengen, met niet meer dan 25 van elk gemaakt. We zijn gegroeid om extra lijnen aan te bieden, waaronder Core Collection, Badkleding, Basics, Plus en Lingerie.

Aldus Hackwith Design House

Eerste Indruk
Over Hackwith Design House

Hackwith Design House is lokaliseert in Amerika, Minnesota. Wat ook goed is om te weten is dat Hackwith Design House tegen materiaal verspilling is. Daarom wordt veel van de items pas gemaakt nadat een bestelling is geplaatst. Ze maken mooie eenvoudige en schone esthetische, hoogwaardige stoffen. Met veel aandacht voor details creëren ze mooie duurzame artikelen voor vrouwen.

Mijn eerste indruk van het website is dat het goed overzichtelijk is. Elke artikel wordt goed weergeven. En te zien op een model. En over de modellen gesproken die zijn echt heel divers. Top!

Op 24 September had ik mijn bestelling geplaatst en op 8 oktober was het aangekomen in NL. Wat ik zelf behoorlijk snel vindt. Vooral omdat de item zo zorgvuldig wordt gemaakt.

HDH Basics: Dolman Sleeve Top

De top is gemaakt van 100% ruwe zijde Noil (Noil is gemaakt van rest vezels tijdens het spin proces. Deze zijde is niet zo sterk als mulberry zijde maar heeft wel de warmte regulerende eigenschap van zijde). Je kan het ook zien aan de textuur van de top dat het gemaakt is van een ruwe zijde. Dat geeft de top een extra karakter vind ik.

De boxier fit top draagt heel erg fijn. Op de foto’s draag ik een maat XL van De Dolman Sleeve Top, maar het is beschikbaar tot een 4x. Ik wil deze ook graag in het ivoor en voor een lossere fit neem ik het dan in 2x.

Conclusie

De kleding van Hackwith Design House is mij prima bevallen. De materiaal is heel duurzaam, en je merkt dat het met liefde en zorgvuldig is gemaakt. Een volgende bestelling bij deze merk sluit ik zeker niet uit. Voor bezorgkosten naar Nederland betaalde ik rond de $10,- wat ongeveer €9,- is. Verder moet je zoals gewoonlijk wanneer je iets koopt in het buitenland, rekening houden met invoerkosten.

Samenwerkingen info: De Dolman Sleeve Top is naar mij toegestuurd door HDH als deel van een samenwerking.

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »