UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » L’Oréal True Match Nude serum foundation » L’Oréal True Match Nude serum foundation

L’Oréal True Match Nude serum foundation

L’Oréal True Match Nude serum foundation

Vanaf de lancering van deze nieuwe L’Oréal True Match Nude serum foundation was ik er al benieuwd naar en inmiddels heb ik hem een tijdje getest. Tijd voor een uitgebreide review over dit ‘plumping tinted serum’ met 1% hyaluronzuur!

Al jaren ben ik fan van L’Oréal True Match foundations, met hun goede dekking en kleurmatch (nummer 5) voor mijn huid. Toen ik zag dat ze een nieuwe foundation hebben uitgebracht moest ik die natuurlijk uitproberen. Het is een serum foundation met 1% hyaluronzuur die het huid corrigeert en tegelijk verzorgt! Yes please…🤩🤩

Verpakking

Het L’Oréal True Match Nude plumping tinted serum komt in een glazen flacon met een pipet. Ik gebruik de foundation op twee manieren: De ene keer zet ik de gewenste hoeveelheid (meestal 2 druppels) op de achterkant van mijn hand en blend het zo in met de vingers of kwast. En de andere keer breng ik het meteen aan op de foundation kwast en smeer het dan zo in. Allebei de manieren werkt prima!

Dankzij de pipet kan je goed de hoeveelheid doseren. Alleen als je het al een tijdje gebruikt wordt de flacon ontzettend vies en is het ook niet echt reis vriendelijk. Ik zou het fijner hebben gevonden als er een pompje op zat. Maar des te min vind ik het nog steeds een geweldige foundation.

L’Oréal True Match Nude plumping tinted serum review

Het L’oreal serum tint foundation komt in 9 verschillende kleuren, in Nederland verkrijgbaar in 6 kleuren. De kleur die ik gebruik is 7-8 en het is echt de perfecte kleur voor mijn huid. Weer vind ik het ontzettend jammer dat de donkerste kleuren niet overal worden verkocht. Je hebt nog twee donkere tinten 8-10 en 10-12. Qua prijs schommelt het een beetje tussen de 15 en 25 euro. Ik heb de mijnens besteld bij Douglas en daar kost het nu 16,29.

Lees ook: “Haus Laboratories Le Monster Matte Lip Crayon”

Het L’Oréal True Match Hyaluronic Tinted Serum is lekker dun van structuur, erg fijn om aan te brengen en smelt snel in je huid. Omdat het een combinatie is van foundation en serum is het erg licht gewicht en ideal voor mensen die niet zo van foundation structuur houden. Verder krijg je een natuurlijke medium dekking ervan. Op de ingrediënten lijst staan o.a water, siliconen,harde alcohol, hyaluronzuur, vitamine E, glycerine en Marokkaanse klei. Vooral de 1% hyaluronzuur geeft een extra boost van vocht aan het huid.

Naar mijn mening is dit één van de beste foundations die ik het gehele jaar heb gebruikt. En wederom slaag L’Oréal erin met het creëren van een top product! Ik ben er zo enthousiast erover dat ik het dagelijks wil gebruiken. En begrijp ik de hype nu volkomen.

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »