UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » 16h Camo concealer » Nieuw|Elf Cosmetics 16h Camo Concealer.

Nieuw|Elf Cosmetics 16h Camo Concealer.

Elf Cosmetics heeft recent de 16h Camo Concealer uitgebracht, en natuurlijk wilde ik ze reviewen.

Elf Cosmetics 16h Camo Concealer v.l.n.r Deel Olive & Deep Chestnut
Over Elf Cosmetics

Elf staat bekend als een “drugstore” beauty merk die kwalitatief producten verkoop maar dan voor een voordelige prijs. Zelf ben ik ook een grote fan van Elf. Door de jaren heen heb ik aardig wat beauty producten van hun uitgeprobeert. Hun makeup kwasten bijvoorbeeld. Die kosten niet meer dan €5,-, maar blenden echt heel goed.

16h Camo Concealer

Verkrijgbaar in 18 tinten met een volledige dekking. lichtgewicht, matterend en 16 uur draagbaar. Concealer is veganfree.

Wat vind ik van de Concealer?

De kwaliteit van deze producten zijn gewoon goed. Qua formule vind ik ze lijken op de geliefde Tarte Shape Tape Concealer (10ml). Die ligt qua prijs veel hoger met een verkoopprijs van €27,-. De Elf Cosmetics Camo Concealers (6ml) kosten €6,– bij de Douglas wat ong. 4x voordeliger is. Ook heeft het een grote applicatie wat ik heel fijn vind. In één beweging heb je genoeg concealer aangebracht.

De tinten die ik heb gekocht zijn Deep Olive en Deep Chestnut. Deep Olive is 3 tinten lichter dan mijn eigen huidskleur. Ideal dus om mee te highlighten. Ik gebruik maar heel weinig hiervan en zal deze tint ook altijd in combinatie gebruiken met Deep Chestnut. Deze is wat donkerder waardoor het meer past bij mijn huidskleur. Met Deep Chestnut conceal ik alle donkere kringen en vlekjes. De combinatie van deze twee tinten samen werken heel goed voor mij. Ik kan je aanraden om ook twee tinten te kopen en zo je eigen perfecte combinatie te creeëren.

Wat ik zo goed vind aan deze Concealer is dat het mooi uit blend. Zowel met een beautyblender als met je vingers. Je moet wel snel te werk gaan, want het droogt redelijk snel op. Omdat de Concealer matte is poeder ik het niet na, want ik denk dan dat het te droog eruit ziet. En dat is natuurlijk niet zo mooi. In de ochtend heb ik me opgemaakt en s’avonds zat het nog steeds goed op zonder af te brokkelen. Dus ik denk dat het inderdaad 16 uur draagbaar is.

Al bij al een super mooie product. Qua kwaliteit is het echt een A merk waardig alleen voordeliger. Ik moet toegeven dat sinds ik het hebt gekocht, het enige Concealer is wat ik gebruik. Het behoort dus echt tot één van mijn favorieten.

Hebben jullie deze concealer van Elf Cosmetics al uitgeprobeerd?

-x- Suyen

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »