UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Plus size vrouwen kunnen ook wit dragen

Plus size vrouwen kunnen ook wit dragen

Hoe komt het dat curvy of plussize vrouwen denken dat ze geen witte skinny broek of een witte outfit kunnen dragen? Waarschijnlijk is dat iets wat ingeprent is, dat je dan veel dikker lijkt. We zijn geleert om onszelf te schamen, en om jezelf te verbergen. “Draag zwart want dat kleed af! Maar van wit moet je afblijven!”

Plus size blogger Suyen Frazer in een monochrome witte outfit

De reden waarom ik vaak zwart draag is omdat ik zwart heel classic en chic vind. Ik vind het oprecht een hele mooie elegante kleur. Behalve die tijd toen ik verplicht voor een baan elke dag zwart moest dragen. Toen wenste ik voor een beetje meer kleur in mijn leven. hahahaha het is nooit goed he!

verbreek die regels

Een van de mooiste dingen waar ik zo van kan genieten is, een vrouw zien stralen die blij is met zichzelf en zich goed voelt in de outfit die ze aanheeft. Als jij je op je gemak voelt in een outfit dan moet je dat vooral blijven dragen. Er zijn geen regels als het om persoonlijke stijl gaat. Het duurde mij een aantal jaren voordat ik begreep wat ik mooi vind en wat niet. En wat voor persoonlijke stijl ik heb. Fashion is bedoelt om leuk te zijn, en zeker niet om allerlei regels te moeten naleven.

Plus size blogger Suyen Frazer in een monochrome witte outfit
Plus size blogger Suyen Frazer in een monochrome witte outfit
Het stylen

Over het algemeen kan je wit met elk andere kleur combineren. Er is iets zo fris en stralend aan een witte outfit, wat mij heel erg aantrekt. Vooral in de zomerse weken vind ik wit prachtig. Kies bijvoorbeeld voor een complete witte outfit. En is het ideale kleur om in die warme dagen te kunnen overleven. Hier lees je waarom.

Maar je kan ook wit combineren met bruin of cognac. Deze kleuren combinatie vind ik persoonlijk erg mooi. En krijg ik de gevoel van vakantie in de mooie Italië. En die illusie alleen al maakt mij blij.

Nadeel

Op Instagram Stories heb ik vaker met jullie gedeeld, dat zodra ik een witte outfit draag ik het ook vies moet maken. Om de een of ander reden kan ik het niet wit houden. En dat is wel balen.

Nog een andere nadeel. Als je iets wit draag van een dunne of doorzichtige stof, dan kan het aardig doorschijnen. Wat ik dan doe is het dragen van een tanktop. Schijnt het door dan ben ik beschermt door de tanktop eronder. Of draag zwarte of huidskleurige ondergoed. Persoonlijk kies ik niet voor een felle kleur. Omdat dat extra benadrukt.

Plus size blogger Suyen Frazer in een monochrome witte outfit

Dit was mijn kijk op het dragen van wit. Verder wil ik het nog een keer benadrukken. Kijk wat jij mooi vind, en probeer dingen uit. Zolang jij er comfortable en lekker in je vel voelt kan het niet verkeert zijn. Kleed je fijn!

Wat ik draag

-x- Suyen

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »