UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » body crème » Review| Rituals Of Sakura.

Review| Rituals Of Sakura.

Een tijdje terug kreeg ik deze mooie cadeauset van Rituals. De producten van Rituals of Sakura lijn zijn geen nieuwe producten. Maar omdat ik het zo’n heerlijke collectie vind, wil ik het toch even met jullie delen.

Rituals of Sakura

‘Lees ook: Rituals van Ayurveda Collectie Review’

Het Ritueel

Tijdens het eeuwenoude Hanami ceremonie, wordt de schoonheid van de Sakura bloesem gevierd. Sakura bloesem wat wij kennen als kersenbloesem symboliseert het leven en schoonheid. Enzo vieren ze tijdens de ceremonie dat het leven en schoonheid van korte duur is. En dat je ervan moet genieten. Wat een mooi stuk geschiedenis! Hier wordt je toch lekker ontspannend en vrolijk van?

De producten

De hoofd ingrediënten van deze lijn is kersenbloesem en rijstemelk. Kersenbloesem staat voor wedergeboorte van natuur en puurheid. Door de geur van kersenbloesem wordt je ontspannend. Terwijl rijstemelk staat voor geluk, overdaad en vruchtbaarheid. Door het gebruik van essence van rijstemelk wordt je huid zacht, en soepel.

De producten die ik vandaag voor jullie gaat reviewen zijn:

  • Foaming shower gel zensation
  • Blossoming hand wash
  • Magic touch body crème
  • Celebrate each day body scrub
Ritual of Sakura foaming shower gel
Rituals foaming shower gel zensation

Zoals jullie al weten is douchen echt mijn “me time”. Tenminste dat probeer ik! Want vaak komen de kids toch even bij de badkamerdeur staan om mama te roepen. Maar terug naar de review. Van deze douchegel hoef je maar een klein beetje te gebruiken. Het komt eruit in de vorm van een gel, maar vrij snel transformeert het naar een luchtige schuim. Het voelt erg lekker en luxe aan.

Rituals Foaming shower gel Sakura

De geur van kersenbloesem ruikt je erg goed. Maar niet te overheersend dat het je een akelig gevoel geeft. Het ruikt juist heerlijk! En ontspannend, nou begrijp ik waarom ze het Zenzation noemen. Een zen momentje in de douche. Na het douchen voelt mijn huid lekker zacht.

De prijs is €8,50 voor een fles van 200ml.

Rituals Blossoming hand wash
Rituals blossoming hand wash

Dit hand wash is een limited editie. Ik had verwacht dat het een wat dikkere textuur heeft zoals van een gel. Maar dit is niet het geval. Het is best wel vloeibaar, dus veel hoef je niet te gebruiken.

Het heeft een zeepvrije formule met vochtinbrengende ingrediënten. Ook hier ruik je goed de kersenbloesem terug. Na het wassen voelen mijn handen zacht en schoon aan.

De prijs is €9,90 voor een flacon van 300 ml.

Rituals Celebrate each day bodyscrub

Body scrubs, wat zijn ze toch heerlijk! Vroeger maakte ik mijn eigen simpele scrub. Met suiker en puur kokosolie. Wat een heerlijke sensatie. Als ik kon kiezen zou ik elke dag gaan voor een body scrub. Maar helaas is dit niet goed voor je huid, dus hou ik het bij 2x per week.

Deze Rituals Celebrate Each Day body scrub bevat natuurlijke suiker en verzachtende oliën. En net als met de andere producten van deze lijn, ruik je ook weer de kersenbloesem.

Soms kunnen scrubs zo droog zijn, dus ik was echt blij dat deze genoeg olie bevat waardoor het heerlijk en makkelijk te verdelen is op je lichaam. Deze perfecte mix van suiker en oliën zorgde er dus voor dat mijn huid zo zacht werd. Net een babyhuidje! Ook bleef er een dun laagje olie achter waardoor mijn huid lekker gehydrateerd aanvoelde.

Een pot van 375 gram kost €17,50. Maar zelf heb ik een pot van 125 gram wat standaard kwam in deze cadeauset.

Rituals Magic touch body crème
Ritual of sakura Magic Touch Body Crème

Als er een ding is wat ik niet tegen kan is droge handen. Toen ik nog bij de Hudson Bay werkte hadden we een tester hiervan staan. En ja.. ik heb het vaker gebruikt dan de klanten zelf. Omdat deze body crème zo snel in je huid intrekt, kan je het prima gebruiken als een hand crème.

De body crème is wat dikker, maar het verdeelt gemakkelijk en dun uit over je lichaam. Wel fijn want zo hoef je maar weinig te gebruiken.

En net als al het andere producten in deze lijn, ruik je hier ook weer de kersenbloesem. Omdat het zo’n lekkere geur is, vind ik het niet erg dat het lang blijft hangen. Tenslotte voelt je huid na het gebruik, zacht en soepel aan.

De prijs is €18,50 voor een pot van 220 ml.

De producten van Rituals zijn o.a te koop bij de Douglas of bij de Rituals verkooppunten.

Mocht je jezelf of iemand blij willen maken met de cadeauset dan kan je het hier kopen.

Wat is jullie lieveling producten van Rituals?

-x- Suyen

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »