UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » blush » Rose Inc Lip & Cheek en Refy Beauty Cream Bronzer.

Rose Inc Lip & Cheek en Refy Beauty Cream Bronzer.

Rose Inc Lip & Cheek en Refy Beauty Cream Bronzer
Rose Inc Lip & Cheek en Refy Beauty Cream Bronzer

Welkom bij mijn eerste artikel van het jaar 2022, waar ik wederom mijn liefde voor beauty met jullie ga delen. In deze post kan je reviews vinden over twee nieuwe cream producten. Rose Inc Azalea Blush en Refy Beauty Cream Bronzer. Allebei zijn relatief nieuwe merken en ben ik zeer benieuwd naar de producten.

Rose Inc Azalea Lip & Cheek

Rose Inc. is voor mij een nieuwe sustainible merk. Die 100% vegan en cruelty vrij is. Helaas is het nog niet in Nederland te koop maar kan het via Net-a-porter besteld worden. De ROSE INC Blush Divine Radiant Cheek & Lip Color is beschikbaar in 5 kleuren en kost rond de €24,-. De tint die ik heb is Azalea. Een hele mooie oud roze kleur. De cheek en lip colors zijn te gebruiken op de lippen en wangen. Maar je kan het zeker ook op je ogen gebruiken als basis voor een leuke oogmakeupje. Wat ik zo fijn vind is hoe gemakkelijk de cream blend. Naast goede pigmentatie geeft het ook een mooie natuurlijke glow.

De makkelijkste manier is om het aan te brengen met de vingers. Zoals je kan zien is het zelf goed zichtbaar op mijn donkere huid. Ik blend het vervolgens in met mijn vingers en daarna met een makeup spons.

Verder kan ik je vertellen dat ik zeer enthousiast ben geworden van deze merk. En kan niet wachten om meer producten uit te proberen. Zoals de SoftLight Luminous Hydrating Concealer en de Brow Renew Enriched Shaping Gel.

Refy Beauty Cream Bronzer

Nog een andere voor mij nieuwere beauty merk is Refy Beauty. Ook deze merk is nog niet te koop in Nederland maar kan je het wel bestellen via Net-a-porter en hier op de Refy Beauty webstite.

Een goede bronzer vinden voor mijn huidskleur is altijd een dingetje. Meestal worden deze niet gemaakt door merken en als ze het wel doen is de kleur net niet wat het moet zijn. Om die reden heb ik een soort haat en liefde relatie met bronzers. Om niet teleurgesteld te worden probeer ik ze uit zonder echt op te hopen dat ik eindelijk een goede heb gevonden. En bij de Cream bronzer van Refy Beauty geld dezelfde regel. “Let’s give it a try and hope for the best!”

Allereerst is de Refy Beauty cream bronzer beschikbaar in 3 tinten en retailt voor 18 pounds wat ongeveer €21,50,- is. De kleur die ik heb is Onyx, wat ook de donkerste tint is. Verder zijn de beauty producten van Refy Vegan en cruelty free.

Ik moet zeggen dat ik zeer verrast ben over deze cream bronzer. Met goede pigmentatie laat het zich gemakkelijk uitblenden. Waardoor het makkelijk te gebruiken is voor iemand die bijvoorbeeld een natuurlijke look wil en/of beginner friendly als je ervaring met makeup nog pril is. De tint Onyx heeft een beetje rode ondertoon,(wat ik heel mooi vind) waardoor deze bronzer ook zeer geschikt is voor de zomer. Krijg je net dat extra golden gloedje van.

Hier breng ik het aan met met een kwastje. Maar het makkelijkste is om het aan te brengen met je vingers en daarna het uit blenden eventueel met makeup spons of kwast. Verder kan je het met gemak opbouwen en tilt het als de ware de onderliggende makeup niet op!

Ook van Refy Beauty wil ik in de toekomst meer uitproberen.

Lees ook: “Diptyque Do Son Review

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »