UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » body crème » SKINCARE | Weleda Skin Food

SKINCARE | Weleda Skin Food

Weleda Skin Food crème

De zomer is nu echt officieel voorbij. Het weer wordt vanaf nu alleen maar kouder en kouder. Vaak is het zo dat bij koud en grauwe weer mijn huid ook droger wordt. Daarom kies ik ervoor om in de winter voor een vollere crème of bodylotion. Ondertussen weet ik precies welke producten voor mij werken, maar als een beauty lover ben ik er zeker niet vies van om nieuwe producten uitproberen en te testen. En natuurlijk om dit alles met jullie te kunnen delen. Vandaag ga ik het hebben over Weleda Skin Food.

Weleda Skin Food

Een heuse klassiek die al meer dan 90 jaar bestaat. Skin Food is 100% natuurlijk en ontwikkelt om droge en ruwe huid aan te pakken. Het herstelt de huid en brengt het tot rust.”

Ingrediënten

Water (Aqua), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Beeswax (Cera Alba), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Limonene*, Viola Tricolor Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf
Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Lanolin, Carrageenan, Xanthan Gum, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Fragrance (Parfum)*, Linalool*, Geraniol*, Citral*.
*from natural essential oils organic ingredient 

Mijn ervaring

Je kan het voedende crème aanbrengen op je gezicht en lichaam. Zelf gebruik ik het als mijn gezichtscrème in de ochtend. Ondanks dat het een volle crème is breek mijn huid er niet van uit. En dat is heel erg prettig! Het trekt goed in waardoor mijn huid er zacht en gehydrateerd aanvoelt. Dit komt door de combinatie van biologische zonnebloemolie met o.a. driekleurig viooltje, kamille en calendula. Verder geef het me een mooie natuurlijke Glow. Maar ondanks dat het een vettige crème is, lijk het niet alsof ik een pak boter op mijn gelaat heb gesmeert. En dit is ook de reden waarom het zo geliefd is bij make-up artiesten. Het werkt ook als een primer waardoor mijn makeup mooi blijft zitten.

Mijn zoon heeft last van eczeem en bij hem werkt het ook ideaal. Het houdt zijn huid vettig waardoor hij niet constant gaat zitten krappen. En zo kan zijn kapot gekrapte huid goed genezen.

Verder vind ik dat het een heerlijke maar subtiele geur heeft. Wat me een beetje doet denken aan de collectie Express Your Soul van Rituals. Maar dan veel subtieler. Wat overgins ongelooflijk kalmerend werkt.

Collectie

Naast deze Weleda Skin Food alles in één crème, hebben ze ook een Skin food body butter, Skin food lip balm en een Skin Food light versie van de alles in één crème. De light versie is luchtiger van textuur waardoor de crème sneller in de huid trekt.

Weleda Skin Food is o.a te koop bij de Douglas. Verkrijgbaar in 30ml ( €5,09) en 75ml (€10,81).

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »