UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » solligne » Thuis wenkbrauwen En Wimpers Verven In 3 Minuten Met Solligne

Thuis wenkbrauwen En Wimpers Verven In 3 Minuten Met Solligne

Thuis wenkbrauwen en wimpers verven in 3 minuten. Dat is wat Solligne zegt over hun Instant Colour for brows and lashes.

Solligne Wimpers en wenkbrauwen verf €15,25 te koop bij Douglas

Een paar weken terug kreeg ik deze producten thuis gestuurd. Natuurlijk was ik er zeer enthousiast erover. Want ik hou ervan als mijn wenkbrauwen er goed eruit zien. Ik doe wel vaker mijn wenkbrauwen verven, maar dit was de eerste keer dat ik van het merk Solligne ging gebruiken.

‘Lees ook: Dior Backstage Face & Body Foundation

Solligne Wenkbrauwen verf

“Solligne Instant Colour For Brows and Lashes is niet alleen een wimper verf maar ook een wenkbrauw verf. Deze verf bevat geen waterstofperoxide, hoeft niet gemengd te worden en is zeer gemakkelijk en veilig binnen drie minuten aan te brengen. Met deze wimper- en wenkbrauwverf verkrijgt u een ‘natural beauty look’ voor ieder moment van de dag. De kleur blijft 2 tot 3 weken goed. Eén verpakking is goed voor ongeveer zes behandelingen. 
Dit product is tevens geschikt voor de allergie gevoelige huid.” 

Ik kreeg twee set toegestuurd namelijk zwart en bruin/zwart. De sets zijn te koop bij Doulgas voor €15,25.

Inhoud van de set:
  • één kleurgel (5ml)
  • één flesje activator
  • twee wattenstaafjes
  • mascaraborsteltje
  • tien wimperblaadjes
  • één beschermende crème
  • één naald om de tube te openen
  • en één gebruiksaanwijzing.
Applicatie

Na het goed lezen van de gebruiksaanwijzing, waar elke stap zorgvuldig werd uitgelegd ging ik aan de slag. Het duurt inderdaad zoals gezegd door Solligne ongeveer 3 minuten. Ik deed er alleen de eerste keer wat langer over omdat ik het een beetje spannend vond. Op de onderstaande video kan je zien een eerste poging doet om mijn wenkbrauwen met Solligne verf. Inmiddels heb ik de set vaker gebruikt en weet ik precies wat ik moet doen om de gewenste resultaat te krijgen.

Mijn mening:

Solligne wenkbrauwenverf is makkelijk in gebruik. En geeft prima resultaat, en dit alles in weinig tijd. Ook kreeg ik geen last van huidirritaties dat is echt een plus punt. Mijn wenkbrauwen bleven overigens 3 weken goed, en daarna deed ik ze weer opnieuw verven. De eerste keer gebruikte ik de bruin/zwart maar bij mijn tweede applicatie ging ik voor de zwarte kleur. Zelfs vind ik dit het mooiste en zag ik betere resultaat. Bij mijn wimpers zag ik minder resultaat. Ze waren wel wat donkerder geworden, maar ik denk dat dit vooral komt omdat ik vanzelf al zwarte wimpers heb. Al bij al ben ik heel blij met deze wenkbrauwenverf van zal ik het blijven gebruiken.

Heb jij ervaring met het zelf verven van je wenkbrauwen? En zo ja welk merk gebruik jij?

-X- Suyen

Volg:

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »