UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Too Faced Hot Buttered Rum Oogschaduw Palette Review & Swatches

Too Faced Hot Buttered Rum Oogschaduw Palette Review & Swatches

Too Faced Hot Buttered Rum oogschaduw Palette

*English version here

Recent lanceerde de limited editie Too Faced de Hot Buttered Rum Oogschaduw Palette (€24,99). Het palette heeft bevat 8 zeer mooie warme kleuren.

Too Faced heeft in het verleden vaker mini paletten uitgebracht. Maar na het uitproberen van hun Matte Chocolate Chip palette was ik een beetje teleurgesteld in het merk. De formule was niet geweldig en zat er naar mijn mening niet genoeg kleur pigmentatie in. Deze palette ontving ook terecht hele slechte reviews. Gelukkig hebben ze echt geluisterd naar hun klanten, en werken ze hard aan het verbeteren van hun producten. De verpakkingen bijvoorbeeld zien er echt heel leuk uit. Dus toen ik de hot buttered Rum palette voorbij zag komen, met die mooie warme kleuren, kon ik niet wachten om het uitproberen.

Verpakking

De palette is compact en licht erg handig als je ermee wilt reizen. Het is zo klein ( grote van een visite kaartje) dat je het zonder moeite in je toilet tas kan. De verpakking van metaal is stevig waardoor het volgens mij goed tegen een stootje kan ( al heb ik het natuurlijk niet uitgeprobeerd). Voor de rest zit er in spiegel in, wat het aanbrengen van je make-up nog handiger maakt.

Het ziet er echt super schatig uit, met een kop hot buttered rum over de gehele verpakking. Op de achterkant staat ook de namen vermeld van elke oogschaduw. Ik was zeer benieuwd of het ook daadwerkelijk rook naar Hot Buttered Rum, en ja! Het ruikt heerlijk! De geur is overigens niet te zoet en overmachtig.

Hoewel de oogschaduwen erg mooi zijn, zijn ze niet echt uniek. Ik denk dat je deze kleuren bij elk andere merk kan vinden. Met de prachtige warme tinten kan je een mooie herfstlook creëren. Ik denk dat deze kleuren ideaal zijn voor elke huidtint.

Too Faced Hot Buttered Rum Palette Swatches. (v.l.n.r), Warm & Fuzzy, Bottoms Up, Vanilla Extra en Whipped Cream.
Too Faced Hot Buttered Rum Palette Swatches. (v.l.n.r), Born to rum, Spiked, Sin-ammon en Buttered Rum.

In de palette zitten 4 matte kleuren, 1 met gouden glans, een vorst en twee metallic. Ze blenden echt geweldig en de pigmentatie is ook top! Alleen de twee kleuren Vanilla Extra en Bottoms Up, zouden wel wat meer pigmentatie mogen hebben. Vooral op mijn huidtint komen ze niet optimaal eruit. Een tip: bij het aanbrengen van de kleur Spiked, krijg je gegarandeerd fall out. Dus wees alert!

Oogmakeup: Too Faced Hot Buttered Rum Palette

Al bij al vind ik de palette echt een aanwinst voor mijn collectie. Met zijn mooie warme kleuren is het perfect voor deze seizoen. Je kan er een mooie natuurlijke look meer creëren maar ook een mooie bruine Smokey Eye voor een intensere look. De Toofaced Hot Buttered Rum oogschaduw palette kan je hier kopen.

Heb je de palette? Zo ja wat vind je ervan?

Ga je het zelf aanschaffen?

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »