UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » bioscoop » Wat kijk ik momenteel op Netflix

Wat kijk ik momenteel op Netflix

Series die je echt op Netflix moet kijken

Dat ik van een goed Netflix serie kan genieten is een feit. Vooral als het te warm is en ik lekker binnen wilt blijven. In deze artikel ga ik met jullie delen welke series ik nu kijk en waar het ongeveer over gaat. Misschien zit er wel iets bij voor jullie. En heb je ook een goede aanrader, zie ik het graag terug in de reacties. Let’s start!

Suits

Suits is een serie ik al een tijdje aan het kijken ben. En vol huivering zat ik te wachten op seizoen 7 te wachten. Het gaat over het corporate (bedrijfsrecht) advocatuur, maar zeker niet boring. Princes Megan speelt erin, en nu ze een officieel familielid is van de Engelse koningshuis was ik zeer benieuwd of ze er nog in zal schitteren. Verder ga ik niks verklappen.

Peaky Blinders

Wauw in één woord een geweldige drama serie, tenminste als je van een Britse accent houdt en actie. De verhaal speelt zich af in Birmingham kort na de Eerste Wereldoorlog. Het gaat over een beruchte criminele familie The Peaky Blinders en hoe ze strijden om hoger op te klimmen in de samenleving. Het is een heel spannende serie, met aardig wat geweld. Wat ik ook van geniet is de vintage fashion en interieur.

Money Heist

Het is eigenlijk een Spaanse serie, maar er wordt engels gesproken. Het gaat over een professor die jaren het perfecte plan heeft opgesteld om het grootste roof ooit te doen op de nationale Spaanse bank. Hij schakelt de hulp in van een paar beruchte criminelen met allemaal een uniek specialiteit. Echt deze serie is verslavend, dus je bent gewaarschuwd. Als je kon genieten van Prison break, dan is Money Heist iets voor jou.

Working Moms

Working Moms is een herkenbare en grappige mama serie. Het gaat over moeders die hun eerste kind krijgen en er allemaal anders mee omgaan. Grappige scenario’s over het coupen met een kind als je toch een carrière wilt. Met 30 min per aflevering was ik snel bij het eind van seizoen 1. Gelukkig staat seizoen 2 al klaar!

Wat ik verder nog op zit te wachten is het nieuwe seizoen van Queen of the South en Modern Family. Mocht je ze nog niet hebben gezien dan raad ik je aan om het te doen.

-x- Suyen

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Translate »