UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » 10 Gratis manieren om een beter huid te krijgen.

10 Gratis manieren om een beter huid te krijgen.

Ok, ondertussen weten jullie wel dat ik een grote liefde heb voor huidverzorging producten en alles wat te maken heeft met skincare. (Mocht je dat nog niet weten, Hi ik ben Suyen skincare addicted! LoL). Maar die heerlijke moisturizer en serums kunnen een aardig prijskaartje hebben. Ookal kunnen deze producten echt wonderen doen voor het gezicht, is het toch altijd goed om een gezonde en glowy basis te hebben. Hieronder lees je hoe je een beter huid krijgt, en ja wel “gratis”!

‘Lees ook: Clarins Double Serum

Water

Klinkt heel cliché maar oh zo waar! Cellen bestaan voornamelijk uit water. Dus als je voldoende water drinkt, hou je deze goeie cellen gehydrateerd. Maar drink je niet genoeg water, raakt je huid uitgedroogd en krijg je meer kans op rimpels en schilfers.

Aanraking

Stop met continue je gezicht aanraken. Over het algemeen komen we elke dag met bacteriën en andere zooi in aanmerking. Dus onze handen zitten ook vol met bacteriën. Nou denk je wel ik was ze genoeg af. Maar really tho? Alles wat we aanraken zit een bacteriën op. Sommige dingen alleen veel meer, zoals bij wc. Maar heb je je trouwe vriend (gsm) weleens onder de microscoop gehouden? Ok dan! Als je vaak je gezicht aanraakt, komt al die bacteriën erop.

Beauty blender en makeup kwasten

Maak je make-up spons en kwasten schoon. Door het constant gebruiken van die zelfde vervuilde beautyblender en kwasten, geef je bacteriën de kans om uit te breiden. En dat breng je automatisch weer over op je huid. Mijn tip is ook gewoon om ze te wassen na gebruik of pak een schone.

Schoon huid

Ga nooit slapen met je make-up op. Of beter gezegd ga nooit slapen zonder eerst je gezicht te wassen. Make-up, vuil en olie kunnen je poriën laten verstoppen. En dan krijg je last van puisten en andere oneffenheden.

Groenten en fruit

Dat groeten en fruit vol met vitamines zitten weten we wel. Als je voldoende hiervan consumeert, helpen die goeie vitamines ook met je huid. Zo krijg je een gezond en mooi gelaat, van binnen uit.

Handoeken en washandjes

Het scenario, je wast vandaag je gezicht met een washandje. De volgende dag gebruik je dezelfde vervuilde washand. Not so great! Gewoon niet meer doen.

Beddengoed

Hier geld ook dezelfde principe, op tijd en regelmatig je bed verschonen. Ja ik weet het, het wordt vaker kleine wasje en grote wasje draaien. Hahaha

Massage

Dit klinkt nu echt heel boujéé of niet hahaha. Maar is het eigenlijk niet, als je toch in de ochtend of s’avond voor de spiegel staat. Why not, doe dan ook gelijk een kleine gezicht massage. Het helpt met bloed en zuurstof circulatie. En goed voor rimpels en andere veroudering kwaaltjes. Ik doe bij mijn ochtend en nachtroutine even 2 min. mijn gezicht masseren.

Suiker

Voor een chocolade verslaafde (ja ik heb meerdere verslavingen) klinkt dit erg dubbel om te zeggen, maar ik doe het toch! Gebruik minder geconcentreerde suiker. Het zorgt voor inflammatie in je lichaam, en breekt collageen af. Simpel gezegd het versnelt het veroudering effect! Omdat dit stap best wel moeilijk voor mij is, beginnen we met baby steps. Tegenwoordig pak ik de hoge gehalte puur cacao chocolade en laat ik de Milka en al dat anderen staan!

Slaap Doornroosje

Get your sleep! En uitgerust lichaam, is een relaxed en glowy skin. Als je slaapt herstelt je huid, dus hoe meer je slaapt, hoe meer het herstelt. (Zeg bye bye acne, Im getting this sleep!) Die dure moisturizer en serums kunnen tijdens je beauty slaap beter hun werk doen!

Ik zal zeggen probeer ze uit, en laat me weten of het voor jou ook heeft geholpen.

-x- Suyen

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »