UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Armani Beauty » De Beste foundations voor zomer 2019.

De Beste foundations voor zomer 2019.

Dit zijn absoluut de beste foundations voor de zomer.

Zomer heerlijk, maar ook plakkerig en zweterig! Niet echt handig om veel makeup te dragen. Maar als je toch wilt genieten van een mooie glowy and flawless skin. I got you babe…. Hieronder deel ik met jou mijn favorieten foundations.

v.l.n.r Armani Beauty Luminous Silk, Dior Backstage , L’oreal True Match, MAC BB Cream, Charlotte Tilbury Light Wonder
  1. Armani Beauty Luminous Silk Foundation. Mijn go to en grote favoriet. Deze foundation is licht gewicht en zorg toch voor voldoende dekking. Het heeft je huid een mooie glowy effect.
  2. Dior Backstage Foundation. De foundation die razend populair is in de modellen wereld en dat is niet voor niks! Licht gewicht, glowy en brengt heel erg mooi en makkelijk aan. Geschikt voor het hele lichaam. Dus laat die bomb ass zwemkleding foto’s maar komen.
  3. L’oreal True Match Foundation. De beste budget vriendelijk foundation. Geeft een mooie dekking en blijf heel lang en goed zitten.
  4. MAC BB Cream. Wil je helemaal geen foundation gebruiken, kies dan voor een bb cream. Deze heeft spf en werkt alle oneffenheden weg. Tijdens mijn zwangerschap was dit mijn bff. Tja… Hitte, Zwangerschap en hormonen ik kon maar weinig hebben.
  5. Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation. Een prachtige foundation die het werkt doet van een bb cream. Het geeft je een mooie dekking, licht gewicht, werkt oneffenheden weg en hydrateert je huid .
Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »