UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » african pride » African Pride Moisture Miracle haarproducten.

African Pride Moisture Miracle haarproducten.

African Pride Moisture Miracle: shampoo, conditioner, leave-in cream, curling cream en 5 essential oils.

Het is alweer een tijd geleden dat ik een review heb geplaatst over haar producten. Als ik éénmaal iets vind wat goed werkt voor mijn 4c kroeshaar, dan blijft ik het natuurlijk gebruiken. Maar soms zie ik iets voorbij komen wat mij enthousiast maakt en dan ben ik erg benieuwd naar de werking. En dit keer is het de nieuwe lijn van My African Pride Moisture Miracle.

‘Lees ook: Mijn haar routine met shea-moisture.

African Pride Moisture Miracle

“Moisture Miracle is gemaakt met jou in gedachten. Onze collectie is natuurlijk afgestemd op de specifieke behoeften van kroeshaar en gekrulde texturen. Elk product is gemaakt met een kenmerkende mix van rijke ingrediënten van Afrikaanse oorsprong, speciaal geselecteerd om intens vocht te leveren en de voordelen die je nodig hebt bij elke stap van je natuurlijke routine” – African Pride.

De producten die ik van deze lijn heb en die ik ook ga reviewen zijn:

African Pride Moisture Miracle: shampoo, conditioner, leave-in cream, curling cream en 5 essential oils.

AP Moisture Miracle producten zijn vrij van parabenen, mineral, sulfates en petrolatum. En daarnaast zitten er diverse voedende oliën, shea butter en honey in hun producten verwerkt. Al bij al klinkt dit alles zeer belovend.

AF Nourish & Shine Shampoo & Nourish & Restore Conditioner
Moisture Miracle Nourish & Shine Shampoo 384ml €13,99

Deze Moisture Miracle shampoo is een milde shampoo waardoor je toch het haar diep kan reinigen.

Op nat haar breng ik een ruime hoeveelheid van het shampoo aan en met ronddraaiende bewegingen masseer ik het in mijn haar. Zoals gewoonlijk ligt mijn focus altijd op mijn hoofdhuid. De haarpunten pak ik als laatste aan. Omdat haarpunten over het algemeen kwetsbaarder zijn, wil ik ze niet verzuipen met product.

De geur van de shampoo is trouwens goddelijk! Het ruikt naar een mix van honey en caramel. Honey zorgt er trouwens voor dat de haar een mooie glans krijgt en dat het zijn natuurlijke vochtigheid niet verliest. Verder zit er ook coconut olie in wat het haar diep reinigt, hydrateert en repareert.

Na het afspoelen voelt mijn haar schoon aan, maar niet droog of stug! Dat is zeer belangrijk, vooral op kroeshaar waar het haar al wat droger is.

Moisture Miracle Nourish & Restore Conditioner 354ml €13.75

De Nourish & Restore Conditioner voedt en hersteld het haar zijn natuurlijke krul patroon.

Nadat ik mijn haar heb geneigd breng ik de conditioner aan op het haar. Met ronddraaiende bewegingen masseer ik het van hoofdhuid tot haarpunten. Anders dan bij het shampooën wil ik nu wel dat mijn haarpunten ook geconditioneerd worden. Ik laat het ongeveer 15 minuten in mijn haar en spoelt het daarna uit. Mijn haar voelt nu zacht aan.

Naast coconut olie en honey zit er ook cacao poeder in. Wat beschadiging van het haar voorkomt en bevordert het haar groei. De geur van de conditioner ruikt minder lekker. Je ruikt de chocola en honey wel, maar de combinatie maakt dat het ook een beetje ruikt naar modder. Niet overheersend maar wel duidelijk aanwezig.

Coconut Oil & Baobab Oil Hydrate & Strengthen Leave-in Cream 443gr €13,50

Deze diep dringende leave-in conditioner crème met een mix van kokosolie en baobab olie brengt vocht aan en tegelijkertijd de haar beschermt tegen breuk. Haar en krullen worden beheersbaar, gehydrateerd en sterk.

Na het conditioner laat ik mijn haar wat drogen totdat het damp aanvoelt. Ik verdeel mijn haar in delen en werk ik (met het gebruik van mijn vingers als kam) de leave -in conditioner in per deel. Zo is het overzichtelijk voor mij, en zorg ik ervoor dat ik elk haarspriet meepak.Even voor de duidelijkheid, deze product moet je niet uitspoelen.

I love this product! Ik krijg meeteen mijn natuurlijke krulpatroon. Super mooie en juicy krullen. In de video kan je het resultaat zien hoe mijn haar er eerst uitzag en hoe na het gebruik van de leave – in.

Shea butter & Flaxseed Oil Moisture & Define Curling Cream 340gr €13,75

Deze veelzijdige curling cream met Shea Butter en Lijnzaadolie brengt vocht, langdurige definitie en stralende glans aan. Waardoor je kroes en krullenhaar makkelijk kan stijlen.

Ik breng een beetje van deze curling cream aan en verdeelt het in mijn haar. Daarna stijl ik het hoe ik het op die dag wil hebben. Op de video doe ik een wash and go. Wat overigens mijn go to is. Snel en makkelijk!

Strengthen and protect 5 Essentials Oils 118 ml €12,-

Een herstellende haar- en hoofdhuid olie met voedende mix van 5 essentiële oliën, castor, druivenpit, argan, kokos en olijfolie. Verder zit er ook vitamine E in.

  • Castor olie: voedt de hoofdhuid en bevordert haargroei.
  • Druivenpit olie: biedt thermische bescherming, maakt het haar soepel en voegt glans toe.
  • Arganolie: natuurlijke antioxidant, verzacht het hoofdhuid
  • Kokosolie: conditioneert, hydrateert en heeft een herstellende werking.
  • Olijfolie: houdt de natuurlijke vocht gehalte in balans en beschermt tegen haarbreuk.

Zo’n 2 à 3 keer in de week gebruik ik deze 5 essential oil aan op droog of nat haar. Ik merk dat het mijn haar voedt en groeit het er ook van. Verder gebruik ik het ook als ik bijvoorbeeld mijn twists eruit wil halen. Het zorgt ervoor dat mijn haar minder gaat pluizen en geeft het ook nog eens een mooi glanst.

Verkrijgbaarheid

African Pride Moisture Miracle producten zijn verkrijgbaar bij Bol.com en in sommige toko’s.

Ben jij al bekend met de producten van African Pride?

PIN ME!!

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »