UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Clarins » Clarins Blue Orchidee en Lotus Face Treatment oliën

Clarins Blue Orchidee en Lotus Face Treatment oliën

Clarins Gezichtsolieën review door Suyen Frazer

Wat een prachtige jaar is het geweest. Waar ik al eerder een paar Clarins producten met jullie hebt gedeeld. En weten jullie inmiddels ook dat ik het een hele mooie merk vind. Het begon allemaal nadat ik de Clarins Double Serum had uitgeprobeerd. Wat inmiddels ook behoort tot mijn favorieten serums. En al snel breide mijn liefde en collectie uit met meerdere producten. Wees vrij om mijn review te lezen over de SOS Primer en over verschillende Clarins lip producten.

Ik zou geen goede fan van als ik het jaar niet deed afsluiten met nog één Clarins review. Voor al een paar maanden ben ik de Clarins Blue Orchid Face Treatment Olie aan het gebruiken. Het is een olie dat special ontwikkelt is om de vitaliteit, uitstraling en frisheid van de vochtarme huid te herstellen.

Maar voordat ik verder ga met mijn review wil ik toch iets beter uitleggen. Toen ik nog werkte als beauty adviseur merkte ik vaak dat het verschil tussen een droge en een vochtarme huid niet helemaal duidelijk was. Het is eigen heel belangrijk dat je weet wat voor een huidtype je hebt. Dat maakt het kopen van producten wel zo makkelijk. Om je even op weg te kunnen helpen zal ik het hieronder zo beknopt mogelijk uitleggen.

Huidtypes

Een droge huid is een huid type. Je huid voelt overal even droog aan. Ook heeft de huid een tekort aan vet of talg. En heb je bij een droge huid een doffe uitstraling. Je kan sneller rimpels krijgen, en heb je minder last van puisten. De huid kan barsten en schilferen. Of het kan geïrriteerd en ontstoken raken.

Een vochtarme huid is een huid conditie en geen huid type. In feite betekent het dat de huid vocht tekort komt. De huid kan hierdoor droog en vettig aanvoelen. Maar ook weersomstandigheden en voeding kunnen een grote rol spelen. Verder voelt de huid trekkig aan. En kan je op sommige plekken een gladde glans zien.

Het verschil

Het grootste verschil is dat droge huid een huidtype is en bij vochtarm is het een huid conditie. Je kan dus een vettige huid hebben en nog steeds last hebben van vochtarme huid.

Ok nu dat helemaal duidelijk is kunnen we verder gaan.

Clarins Lotus Treatment Olie, Clarins Blue Orchid Face Treatment Olie
Clarins Lotus Treatment olie
Blue Orchid Face Treatment Olie

Ik heb een gecombineerde huid en afgelopen winter begon ik wat uitdroging op te merken. Dus veranderde ik mijn huidverzorgings routine en begon deze Blue Orchid Face Treatment olie te gebruiken. Het is een 100% pure plantenextracten olie met patchouli en blauwe orchidee. Wat helpt bij het herstellen van de huid. En de hazelnoot olie die kalmeert en sluit vocht in om het ontstaan van fijne lijntjes tegen te gaan. Na het gebruiken van mijn serum in de ochtend, breng ik 4 druppels aan en masseer dit op mijn gezicht. En dan gebruik ik mijn vochtinbrengende crème. Na een week had ik al minder last van jeuk en voelde mijn huid zacht aan. Overal het algemeen zag mijn huid er gezonder uit. Trouwens over de geur, die overigens geweldig ruikt! Inmiddels is dit mijn 3de flacon en behoort het tot een van mijn favorieten.

Clarins Lotus Treatment Olie
Lotus Treatment Olie

Een paar weken geleden werd deze Lotus Treatment olie naar mij toegestuurd. En ik was zeer benieuwd naar de werking van deze. De Clarins Lotus Treatment Oil is samengesteld om de vette of gecombineerde huid te zuiveren en in balans te brengen. Deze is verrijkt met etherische oliën zoals rozemarijn, geranium en lotus. Het helpt poriën te verkleinen en de huidtextuur te verfijnen. Ik gebruik het op dezelfde manier als de Blue Orchid olie. Deze heeft trouwens een meer aromatische kruidengeur. Waar ik ook van hou. Naast het feit dat het mijn huid voedt en zacht houdt, heb ik gemerkt dat het geweldig werkt op pukkels. Dus als je acne hebt, is dit misschien de olie voor jou. (Ik heb overigens geen acne dus ik kan helaas niet garanderen!!).

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met beide oliën. En blijf ik ze zeker gebruiken in mijn verzorgings routine.

Clarins Blue Orchid Face Treatment Olie en Clarins Lotus Treatment Olie heeft een retail prijs rond de €48,68 voor 30 ml.

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »