UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Nieuwe Winterjas kopen? Hier moet je opletten.

Nieuwe Winterjas kopen? Hier moet je opletten.

Het wordt kouder en kouder, dus het dragen van alleen een blazer is gewoon niet warm genoeg. Het is tijd om te investeren in een mooie winterjas! Naast het feit dat ik een stijlvol jas wil, moet het wel lekker warm zijn en mij beschermen tegen het koude weer. Er zijn bepaalde dingen waar ik rekening mee hou voordat ik een jas koop.

Nieuwe Winterjas kopen? Hier moet je opletten.
Nieuwe winterjas kopen? Hier moet je opletten door Suyen Frazer

Specifieke winter jas stijl

Voor je daadwerkelijk een jas koop, begin jezelf afvragen wat voor een soort jas je eigenlijk naar opzoek bent. Probeer hierbij te denken aan kleur, stijl, met of zonder zakken, capuchon, en de gewenste lengte. Tegenwoordig kan je overal wel een winterjas kopen. Dat zijn duizenden en duizenden jassen, wat erg overweldigd kan zijn. Als je precies weet waar je naar zoek, maakt het koopproces veel makkelijker.

In wat voor Materiaal moet de winterjas zijn?

Het materiaal waarvan de winterjas is gemaakt, zegt veel over de kwaliteit. Een katoenen jas houdt je warmer dan één die gemaakt is van polyester. Zie het kopen van een goede winterjas als een investering. Kwaliteit gaat voor prijs zal ik maar zeggen. Natuurlijk is het handig als je al van te voren een budget heb. Maar ik wil wel één die duurzaam is en waarvan ik voor jaren kan genieten. Een ander ding waar je over moet nadenken is, moet het waterbestendig zijn? Want ook dit hangt af van het gebruikte materiaal.

Stijlvol en Comfortabel

Heb je de jas gevonden naar je smaak. Denk nu aan of het comfortabel is. Want je hebt het best wel vaak aan denk ik. Voor mij moet een jas lekker zitten en niet te strak. Dus wanneer ik er één online besteld pak ik meestal een maatje groter. Soms kan je aan het model al zien dat het wat groter uit gaat vallen. Als dat zo is, hou ik het op mijn normale maat. Tot nu toe is het altijd gelukt. Maar het makkelijkste is om in de winkel het jas te passen. Je kan er dan meeteen mee rondlopen, en echt voelen en zien hoe het zit.

Nieuwe Winterjas kopen? Hier moet je opletten.
Wat draag ik

Jas – Happy Size

Coll Trui   Happy Size 

Spijkerbroek  – Happy Size 

Tas – Asos (soortgelijke)

Letter Ketting – Vibe Harslof

Laarzen – Asos 

Lees ook: Deze Grote Maten Winterjassen moet je hebben.

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/ en of merk. En wordt er gebruik gemaakt van affiliatie links

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »