UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Calm-Essentiel Soothing Emulsion » Clarins Calm-Essentiel lijn review

Clarins Calm-Essentiel lijn review

Clarins Calm-Essentiel lijn Review
Clarins Calm-Essentiel lijn

Clarins heeft een nieuwe lijn ontwikkelt, de Calm-Essentiel lijn. Special voor gevoelige en kwetsbare huid. En ik mocht de Calm-Essentiel Soothing Emulsion uitproberen. Verder heb ik ook nog de Hydrating Gentle Foaming Cleanser binnen gekregen. En in deze artikel deel ik mijn ervaring over beide producten.

over de Clarins Calm-Essentiel lijn

Als eerste: de Calm-essientiel lijn bestaat nu nog uit 3 producten. De Calm-essentiel soothing emulsion, Anti redness gel en de Restructuring oil. De Anti-redness gel helpt bij het camoufleren van roodheid en zorgt voor een gelijkmatige tint. Terwijl de restructuring oil de kwetsbare huid kalmeert, voedt en hydrateert. Klinkt goed! 👌. Ik ben bekent met de andere oliën van Clarins en gebruik ze nog dagelijks in mijn routine. Dus ben jij nog opzoek naar fijne gezichtsolie dan kan ik je zeker die van Clarins aanraden. Lees hier een complete review over de Clarins Blue Orchidee en Lotus Treatment oil.

Clarins Calm-Essentiel lijn Review
Calm-essentiel soothing emulsion

Calm-Essentiel Soothing Emulsion

“Kalmeert onmiddellijk een oncomfortabel gevoel van de huid. Hydrateert intens. Beschermt de huid tegen de schadelijke invloeden van buitenaf (vervuiling)”

Calm-Essentiel Soothing Emulsion €52,- voor 50ml

made in France

Verpakking: van plastic witte tube met een pomp. Verder zien we duidelijk de Clarins logo erop.

Textuur/formule: Een romig witte crème die bij het blenden smelt in de huid. Laat een subtiele glanzend laag achter. De formule bestaat uit 95 tot 98% van natuurlijke ingrediënten. Waaronder Malrove, die het huid helpt beschermen tegen schadelijke effecten van vervuiling. Verder zien we ingrediënten zoals Glycerine (moisturizing) en kamille zaadolie die een glad strijkende werking heeft op droge plekken en irritaties.

Geur: absolutely divine! Ik denk een heerlijke mix van de natuurlijke ingrediënten wat erin zit. Ruikt heerlijk ik krijg er een intense vrolijk gevoel bij.

Mijn ervaring: Wat een heerlijke crème. Ik gebruik het al een tijdje als mijn dag en nacht crème. Op de schone huid breng ik twee pompjes aan. Ik merk meeteen dat mijn huid er zachter van wordt. En voelt het hydraterend. In de winter voelt mijn huid altijd wat droger aan. En na het aanbrengen van de Calm-Essentiel Soothing Emulsion trekt het droge gevoel weg. Om eerlijk te zeggen kan ik geen skincare routine meer voorstellen zonder dit product. Ik vind het zo jammer dat ik Restructuring oil er niet bij heb genomen. Maar in ieder geval staat het nu alsnog op mijn wenslijst.

Clarins Hydrating Gentle Foaming Cleanser

Clarins Hydrating Gentle Foaming Cleanser
Clarins Hydrating Gentle Foaming Cleanser

“De cleanser reinigt en helpt de microbiota van de huid opnieuw in balans te brengen, dankzij milde oppervlakte-actieve stoffen.”

Clarins Hydrating Gentle Foaming Cleanser €26,50 voor 125ml

made in France

Clarins Hydrating Gentle Foaming Cleanser
Clarins Hydrating Gentle Foaming Cleanser

Verpakking: Een gele plastic drukbaar plastic tube. Daarnaast staat in het rood informatie over het product en de welbekende Clarins logo.

Textuur/Formule: een crème die bij contact met water licht schuift. Is makkelijk te verspreiden over het gehele gezicht. De formule is samengesteld met biologisch zeepkruid in plaatst van zeep. Daarom is deze cleanser ook erg mild voor de huid. Verder zien we ook ingrediënten als Aloë Vera (hydraterende werking) en Moringa die weer vervuilingsdeeltjes verwijdert.

Geur: ruikt heerlijk fris! Ondanks dat het licht geparfumeerd is. Is de geur niet storend. Maar ruikt het in mijn mening heerlijk. Het geeft me een luxe spa momentje gevoel.

Mijn ervaring: Inmiddels heb ik al heel wat cleanser mogen gebruiken ook van Clarins. Waaronder ook My Clarins Purifying Cleansing Gel die meer bedoelt is voor een jongere huid. Een prima cleanser by the way maar mijn voorkeur gaat toch uit naar Hydrating Gentle Foaming Cleanser. Ik gebruik ongeveer de hoeveelheid van een kootje in de ochtend en s’avonds als mijn tweede cleanser. En daarna spoel ik het af met water. Het verwijdert alle vuiligheid en make-up restten, en voelt mij huid heerlijk zacht en soepel aan. Dat droge gevoel wat cleansers kunnen geven heb je bij deze absoluut niet.

Volg:

**Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/ en of merk. En wordt er gebruik gemaakt van affiliatie links*

** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »