UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » foundation » Gucci Beauty Foundation En Make-up Review

Gucci Beauty Foundation En Make-up Review

Vandaag ga ik het hebben over Gucci Beauty Make-up. Een tijdje geleden heb ik eindelijk mijn eerste producten van Gucci Make-up kunnen bemachtigen. En natuurlijk kon ik niet wachten om alles uit te proberen om zo mijn review met jullie te delen. Over deze volgende producten ga ik jullie meer over vertellen: Natural Finish Fluid Foundation, Poudre de Beauté Eclat Soleil Bronzer en de Gucci matte lipstick.

Wil je liever de producten in actie zien dan lezen? Dat kan! Bekijk mijn Gucci Foundation Review op Youtube.

Gucci Beauty Foundation En Make-up Review
Gucci Beauty foundation, bronzer en matte lipstick

Voorwoord

Gucci Beauty bestaat al een tijdje, maar gelukkig kwam er een shift in 2015 toen ze Alessandro Michele in dienst namen als de creative director. De Gucci make-up brand veranderende van saai en ouderwets naar Hello You moderne look 😂😂. Waar wij, jongeren generatie van kunnen genieten.

Gucci Beauty Foundation En Make-up Review
Gucci Beauty Foundation, bronzer en lipstick
verpakking Gucci Beauty makeup

Gucci Beauty Natural Finish Fluid Foundation (Fluid De Beauté Find Naturel)

Een sublimerende en vloeibare foundation met natuurlijke finish, ontwikkeld voor alle huidtypes. Natural Finish Fluid Foundation is beschikbaar in 40 tinten €58,-(30ml) te koop bij De Bijenkorf

Verpakking: Een mooi en luxe glazen flacon. In het goud zien we de Gucci logo en informatie over de foundation. Verder heeft het een licht roze dop die op magnetische wijze afsluit. Bij het openen tref je een mooie gouden pomp aan.

Formule/textuur: een vloeibare foundation die makkelijk zich laat blenden. De foundation voelt ontzettende licht aan. En verder geeft het een medium dekking en natuurlijke finish.

Klik om te shoppen

Geur: licht geparfumeerd, die snel wegtrekt.

Mijn ervaring: een duurdere prijskaart of luxe merk hoef nog niet te betekenen dat de product daadwerkelijk goed is. Maar toch had ik hoge verwachtingen voor de Gucci Fluide de Beauté foundation, en gelukkig ben ik niet teleurgesteld. Ik heb de tint 410w medium deep, bij het aanbrengen merkte ik dat het niet mijn perfecte match was. De tint 430c zou misschien beter zijn, om zelf een mix van beiden. Maar met een beetje highlight en contour kwam ik al een hele eind. De foundation zelf blend heel mooi in. Twee pompjes is voor mij voldoende en geeft het me een medium maar toch natuurlijke dekking. Verder seal ik het niet in met een poeder. Voor mij is dit een overbodige stap, omdat mijn huid alleen rond de T-zone wat vettiger wordt. En om dit te verhelpen gebruik ik al een primer. Heb jij wel een vettigere huid dan kan je zeker nog wat poeder gebruiken. Wat ik zelf ook heel fijn vind is dat de foundation bij mij niet oxideer. En bleef het goed op zijn plek zitten.

Gucci Bronzing powder (Poudre De Beauté Eclat Soleil)

“Poudre De Beauté Éclat Solei €55,- (13gr) is ontworpen om een stralende afwerking en een natuurlijke glans te creëren” Verkrijgbaar in 5 tinten.

Verpakking: prachtige gouden poederdoos met Tiffany blue accent. Het compactdoos gaat met gemak open, waar aan de binnenzijde een van redelijke maat spiegel zit en natuurlijk de bronzer. Daarop staat naast een prachtige patroon ook de Gucci logo in graveert. Maar dat is nog niet alles, onder de bronzer zit ook nog een extra cabine met een meegeleverde Gucci kwast. En een velvet licht roze zak waar de bronzer in zit.

Formule/textuur: een zijdezachte makkelijk te blenden poeder. Verder is de formule luchtig, makkelijk op te bouwen, zonder talk en is het verrijkt met hyaluronzuur en shea butter.

Geur: licht geparfumeerd, ruikbaar in de poederdoos.

Mijn ervaring: een prachtige bronzer die een sunkissed look geeft. De poeder blend makkelijk en fijntjes in. De pigmentatie is top, not to much, waardoor je niet snel fouten kan maken en in 1 x teveel aanbrengt. De tint die ik heb is nummer 5. Omdat die een rode ondertoon heeft krijg ik een hele mooie zomerse sunkissed look van. En dat vind ik zo mooi! De bijgeleverde applicator vind ik klein en niet handig, dus breng ik het aan met een grote poederkwast.

Voordat ik de Gucci Poudre De Beauté bronzer had, was Fenty Coco Naughty mijn dagelijkse bronzer. Die heeft een koelere ondertoon wat perfect is voor in de winter. Maar…., heel eerlijk sinds ik deze heb laat ik Coco Naughty links liggen. Ik wordt gewoon ontzettend vrolijk van de Poudre De Beauté. Waarschijnlijk komt dat omdat het mij aan de zomerse weken doet denken. Lekker Can you blame me? 😊.

Gucci Beauty Foundation En Make-up Review

Gucci Rouge à Lèvres Matte Finish – matte Lipstick

“Een intens levendige kleur in een lipstick met een matte afwerking” Verkrijgbaar in 28 kleuren €40,-.”

Verpakking: een gerimpelde gouden metalen koker. Chic en fab!

Formule/textuur: een matte lipstick die met 1 beweging goed gelijkmatige pigmentatie geeft. Ondanks dat het een matte lipstick is volt het licht en niet droog aan de lippen.

Gucci Beauty Foundation En Make-up Review

Mijn ervaring: matte lipsticks kunnen soms te droog aanvoelen. Maar bij de Rouge à Lèvres Matte Finish heb ik hier totaal geen last van. De lipstick voelt zacht en fijn aan. Tijdens het uitdrogen blijven de lippen ook niet aan elkaar plakken. Met simpele beweging vloeit het als het ware over de lippen. Ik heb de kleur Valentine Verdant een niet zo gewoontjes maar wat extremere kleur. Soms is het moeilijk om zulke tinten vlekkeloos aan te brengen. Omdat de pigmentatie meestal niet consequent is. Maar bij deze ging het aanbrengen subliem. De pigmentatie is top en heb je aan 1 laag voldoende dekking. Ook al is het een kleur die ik niet zo snel zal nemen, moet ik eerlijk toegeven dat de groene kleur heel mooi vind zit.

Mijn Oordeel

Mijn Algemeene oordeel over Gucci Beauty Make-up is positief. Naast dat ik alle producten ontzettend mooi vind, is de werking ook geweldig! En voor de hogere prijskaartje krijgt je ook iets moois voor terug. Naar mijn mening lijkt het net alsof de make-up producten gemaakt zijn met de oog op hoe draagbaar ze zijn. De formules zijn zo wel made dat ik haast moet denken dat de bedenker enigszins skincare kennis heeft. Well done! Ik ben fan en ga zeker mijn Gucci Beauty collectie uitbreiden. De Poudre de Beauté Mat Naturel -poeder, Silk Priming serum primer en Mascara L’Obscur staan zeker op mijn wenslijst. Maar verder wil ik ook een rode en nude kleur lipstick aanschaffen.

Volg:

**Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/ en of merk. En wordt er gebruik gemaakt van affiliatie links*

** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »