UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Clarins » Clarins | SOS Primer

Clarins | SOS Primer

Een paar weken terug prees een goede vriendin van mij de Clarins SOS Primer aan. Normaal ben ik niet zo van de primers. Meestal gebruik ik gewoon mijn dagcréme als mijn primer. En dat werkt perfect bij mij. Maar omdat ze er zo enthousiast over was, heb ik toch maar eentje aangeschaft. En in deze artikel deel ik met jullie mijn review.

Clarins SOS PRIMERS in de kleuren Universal, Roze, Perzik, Coral, Groen en Lavendel
De Primers

Clarins is eerst uitgekomen met 6 SOS primers in verschillende kleuren. Later is er nog 1 bijgekomen wat special bedoelt is voor het getinte huid. In principe hebben ze allemaal dezelfde werking. Maar elk kleur heeft ook zijn eigen effect. Zo kan jij kiezen welke het beste bij jou zal passen.

Universal Light: Geeft glans een boost en verlicht het gezicht voor een stralende huid.
Roze: Vermindert tekenen van vermoeidheid en revitaliseert de teint.
Perzik: Maakt oneffenheden minder zichtbaar en egaliseert de teint.
Coral: Corrigeert donkere vlekjes en egaliseert de teint .
Groen: Vermindert roodheid en egaliseert de teint.
Lavendel: Geeft een grauwe huid een frisse gloed en egaliseert de gelige huid.

Clarins SOS Primer Enhances voor de getinte tot donkere huid

Omdat ik zelf ook een getinte huid heb heb ik gekozen voor de gene die special ontwikkelt is voor de donkere complex. En is mijn review ook gebaseerd op dit product.

Verpakking

Als eerste wat een mooie en luxe verpakking! De bruin met goud en wit accenten straalt luxe uit. Dit is echt de aesthetic uitstraling waar ik van hou. Ook de formaat vind ik goed. Het is niet te groot of te klein en past makkelijk in je toilettas. Ik vind het ook fijn dat het in en tube vorm is. Dat maakt het licht en makkelijk om mee te nemen. Verder zit er een pomp aan, dit vind ik echt geweldig. Het versnelt het aanbreng proces omdat ik nu gelijk het aantal gewenste product kan pompen. En blijft alles goed schoon, omdat het niet overal gaat spatten.

Wat doet het?

Wat een primer doet is eigenlijk zorgen dat je makeup veel langer goed blijft zitten. Maar volgens Clarins doet de SOS primer meer dan dit.

  • Make-up primer
  • Teint correctie
  • Geeft een boost aan de glans en reflecteert het licht op het gezicht – Hydrateert gedurende 24 uur
  • Beschermt tegen schadelijke effecten van buitenaf
Hoe breng je het aan

Ik gebruik de primer vooral in de ochtend na mijn skincare routine, maar voor mijn foundation. Op mijn foundation kwast breng ik een paar pompjes aan. Hierna blend ik het in op mijn gezicht hoe ik normaal gesproken ook mijn foundation aanbrengt. Het blend echt heel gemakkelijk en trekt als het ware gelijk in mijn huid. Ik heb niet het gevoel dat er iets op mijn gezicht zit. Zo licht is het!

In de zomerse weken draag ik het liefst geen of minimale foundation. En om compleet eerlijk te zijn gebruik ik al weken deze primer als vervanging van een foundation. Het geeft me voldoende dekking, corrigeert en camoufleert mijn huid. Daarnaast geeft het mijn huid ook een mooie glow. En dit alles terwijl mijn huid er gewoon natuurlijk eruit blijft zien. Op de dagen dat ik wat meer kringen onder mijn ogen heb, gebruik ik nog wat extra concealer om te helpen bij het camoufleren. Verder poeder ik het niet af, en blijft het echt goed zitten.

Op de dagen dat ik wat extra dekking wilt, mix ik het met mijn foundation of breng ik het eerst aan en daarna mijn foundation. Ook op deze manieren is het zeer goed bevallen. Voor iemand die niet echt primers regelmatig gebruikt, moet ik toegeven dat ik niet meer zonder deze kan.

Waar te koop

De Clarins SOS primers zijn o.a te koop bij Douglas en Hudson Bay. En retailen rond de € 35,-. Helaas heeft Douglas niet die voor de getinte huid in hun assortiment. Maar gelukkig kan je het wel hier voor € 10,50 krijgen bij de Hudson Bay. Zoals je zit is er een enorme prijs verschil. Ik weet niet precies wat de reden hiervoor is, maar mij hoor je in idd geval niet klagen. Voor het geval dat het uit de assortiment wordt gehaald heb ik maar een voorraadtje in huid gehaald. Dus wil je er nog één scoren, zou ik het snel doen.

Maak jij gebruik van primers?

-x- Suyen

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »