UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » trends » Trends Herfst 2019| Wat kunnen we verwachten

Trends Herfst 2019| Wat kunnen we verwachten

Vanmorgen hoorde ik op het nieuws dat er misschien weer een hittegolf op komst is. Laten we maar hopen dat God moedernatuur een seintje geeft dat wij er niet op zitten te wachten. Tenminste ik niet!

Met een hittegolf op komst of niet wil ik het toch hebben over de opkomende herfst trends. Herfst vind ik Het seizoen voor een mooie outfit. En ook dit jaar wordt ik niet teleurgesteld. Ik zie veel natuurlijke kleuren, minimalistische look en wat kleur.

@stylestalker
De cargo broek

Met een minimalistische uitstraling een heuse liefhebber voor deze seizoen. Prima te combineren met sandalen, sneakers en hakken. Is het wat mooier weer combineren het dan met een witte classic blouse. Als het wat frisser wordt draag je een extra laag erop. Zoals met een oversized blazer of trenchcoat.

Power Pakken & Blazers

Een trend die ook weer dit jaar doortrekt is de pakken. De klassieke business pak heeft een moderne jasje gekregen in mooie kleuren en oversized model.

Forever plaid

Ook de ruiten trend maakt een comeback. Vooral in het kleur groen en natuurlijk tinten zullen we veel terug zien dit jaar.

Leer

Creëer een stoerdere look met een tintje leer. Ook hier zien we weer dat er gebruik wordt gemaakt van kleur. Draag verschillende lagen leer op elkaar voor een meer speelse look.

Pistache

De upcoming kleur “alles is groen”. We zien veel pistache, pastel en donkergroen. Heb je meer groen inspiratie nodig kan dan even hier.

Shop de Trends
Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »