UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » dagboek » #Dagboek| Days like this

#Dagboek| Days like this

In deze #dagboek rubiek hou ik mijn dagboek bij. Neem gerust een kijkje in de (dromerige) wereld van mijn gedachten.

Dear Diary,

S’morgen is het altijd zo hectisch, kinderen die klaar gemaakt moeten worden voor school. Heen en weer rennen op zoek naar bijpassende sokken. Ruzie’s over wie nu in de badkamer mag. Nou ik ben blij wanneer ze eindelijk in de auto zitten en Randy ze wegbrengt. Zodat ik dan gelijk aan de slag kan gaan. Ik begin dan meeteen met het schoonmaken en opruimen van het huis. Tussen door neem ik een slok van mijn koud geworden thee. Als het huis gepoetst is, ga ik aan de slag met het creëren van nieuwe content voor het blog of Instagram.

Net wat anders

Maar vandaag begon de dag net wat anders. Kinderen werden vrolijk wakker. Iedereen werkte mee en zat vrij op tijd aan de ontbijttafel. Geen moment moest ik schreeuwen dat ze moesten opschieten. En daar gingen ze dan op weg naar school. Ik besloot maar weer even lekker te gaan liggen, las wat uit de bijbel en staarde even vooruit zonder niks te doen. Ik dacht na hoe gelukkig ik eigenlijk ben. En dat ik meer van het leven moest genieten en zeker van de simpele mooie dingen om me heen. Wat voelde dit lekker zeg! Yuultje belde en we kletsten meer als een uur lang. We hadden het over mijn podcast delen met onzekerheden en twijfels, werk, en huisje boompje beestje. Het doet me goed om goede vrienden te hebben, die positieve invloed hebben in je leven.

Dankbaar

Vandaag besefte ik weer eens hoe gelukkig ik kan worden van het kleine dingen in het leven. In de wereld waar ik zo gewend bent geworden van alles moet bigger and better vergat ik even waar het echt allemaal om gaat. Natuurlijk wil ik succesvol zijn en groeien in wat ik doe. Hard werken hoort er nu eenmaal bij. En om eerlijk te zijn geniet ik hier zo van. Omdat dit echt mijn passie is, kan ik een hele dag bezig zijn zonder even tot rust te komen.

Rustig mijn dag opstarten deed me goed. Met een dankbaar hart en houding ging ik aan de slag. Ik kreeg inspiratie voor nieuwe content. Maakte mooie foto’s. Zong heel de dag door. Ging lekker wandelen en lunchen tussen de middag met manlief. Huishouden liet ik maar even voor wat het is, maar kookte wel weer eens lekker volgens de kids. Al bij al een hele productieve dag, met minder stress. Maar vol met liefde en een dankbaar hart. #blessed

“Note to self…. More Days like this!! “


x- Suyen

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »