UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » dagcreme » I Coloniali Long Lasting Moisture Cream & Softening Bath & Shower Cream

I Coloniali Long Lasting Moisture Cream & Softening Bath & Shower Cream

Op Instagram had ik met jullie gedeeld dat ik wat producten van I Coloniali heb mogen ontvangen. Ik ben meeteen begonnen met het testen van de I Coloniali Long Lasting moisture Cream en het Softening Bath & Shower Cream.

I Coloniali Hydra Brightening Long Lasting Moisture Cream €43,76 (50 ml)
I Coloniali Hydra Brightening Long Lasting Moisture Cream

“De I Coloniali Long Lasting Moisture Cream is verrijkt met een mix natuurlijke ingrediënten die in de oude Oosterse geneeskunde worden gebruikt om hun uitzonderlijke voordelen. Met zwarte rijst extract, ook wel ‘lang leven’ rijst genoemd, dat rijk is aan regenererende eigenschappen zorgt samen met verhelderend engelwortel extract voor een gezonder ogende en stralender huid. Imperata Cylindrica, een plant uit Zuidoost-Azië, bevordert de geleidelijke afgifte van hydraterende elementen die een langdurige hydratatie waarborgen.”

I Coloniali Hydra Brightening Long Lasting Moisture Cream

‘Lees ook: The Ordinary Skincare Bijbel, De Perfecte Handleiding

Oh wat een fijne crème is dit zeg. Van mezelf heb ik een wat drogere huid en na het gebruiken van deze crème merkte ik zichtbaar verschil. Mijn huid voelt zacht en stralend aan. En het mooie is dat ik het pas 1 week in gebruik heb. Ook lijkt zelfs dat mijn makeup nu mooier zit. Wat me verder nog opviel is het verpakking, die is echt prachtig en luxe. Deze créme is zeker een blijvertje.

I Coloniali Softening Bath & Shower Cream

Deze sensuele I Coloniali-bad- en douchecrème is verrijkt met bamboo-extract en ginseng, al eeuwenlang bekend door de intens verzachtende en revitaliserende eigenschappen. De Softening Bath and Shower Cream van I Coloniali transformeert uw reinigingsroutine in een zalig verwenmoment, terwijl het de natuurlijke zachtheid van de huid helpt herstellen“.

Het eerste wat ik met jullie wil delen over deze geweldige douchecrème is het geur. Zodra ik flacon had open gemaakt, betoverde het geur mij en naam het me mee naar een zonnig paradijs waar ik verwend werd in een luxe spa. Zelfs mijn man, kwam naderhand de badkamer binnen, en zei: Wat ruikt het hier lekker! Tenslotte voelde mijn huid na het douchen zacht, fris en schoon aan. En ik voelde me zo ontspannend. Dit had ik echt nodig!

Verder van I Coloniali

Verder heb ik ook nog wat leuke samples binnen gekregen, normaal maak ik geen foto’s van samples. Maar ik vind ze zo mooi en echt een foto waardig. Ik heb ze nog niet allemaal uitgeprobeerd maar de I Coloniali Replumping Rich Masker wel en die is geweldig.

Ik moet zeggen dat ik I Coloniali echt een hele mooie merk vind. Mijn eerste kennismaking met deze merk is mij goed bevallen. En ga ik zeker meer van hun uitproberen. De douchecrème ook beschikbaar in een 500ml flacon. Zoals jullie al hebben kunnen lezen is deze mij zo goed bevallen. Ik ga daarom ook een grote flacon bestellen bij Douglas. Douglas heeft nu trouwens een actie waar je 10% korting krijg. En daar ga ik gebruik van maken. #moederdagtip

Zijn jullie al bekend met het merk I Coloniali?

-X- Suyen

Volg:

** Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/merk.**

** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »