UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » basic wardrobe » De Basis Items Die Altijd In Mijn Kast Hangen

De Basis Items Die Altijd In Mijn Kast Hangen

De Basis Items Die Altijd In Mijn Kast Hangen
De Basis Items Die Altijd In Mijn Kast Hangen

Er zijn bepaalde basis items die standaard wel te vinden zijn in mijn kledingkast. Zeer waarschijnlijk heb je wel over de term basic wardrobe gehoord oftewel basis garderobe. Dit zijn items die je met bijna alles kan combineren, en zoals de naam het al zegt, een goede basis vormen. In deze blogpost ga ik met je delen welk basis kledingstukken ik bezit. Hou er wel rekening mee dat deze stukken passen bij mijn persoonlijke stijl. Misschien hou ik van een witte simpele shirt, maar hou jij meer van één met kant, print of van een bepaalde merk. Wat ik ermee bedoel is, we zijn allemaal individuelen met verschillende smaken, en daar behoort fashion ook bij. Beschouw deze lijst daarom als inspiratie en voel je vooral niet verplicht om alles klakkeloos over moet nemen. ❤️

Verder zijn er bepaalde basis items die ik niet in deze lijst heb vermeld zoals onderkleding en stukken die seizoen gerelateerd zijn. Zoals shorts, jurken en zomerschoenen. Binnenkort zal ik mijn zomer/lente lijst met jullie delen.

Basis items garderobe

Witte Shirt

De Basis Items Die Altijd In Mijn Kast Hangen

HM+

Mango by Violeta

Studio Anneloes

Zwart en Witte T-shirt

HM+

Uniqlo

Studio 8

Gestreept t-shirt

HM+

Levi’s

Asos

Spijker shirt

Violeta by Mango

H&M+

Only Curve

Zwarte broek

HM+

Violeta by Mango

Forever New

Beige broek

HM+

Violeta By Mango

Simple Be

Lichte trui

River Woods

JC Sophie

Unique21

Donkere trui

Forever New

HM+

Violeta by Mango

Klassieke spijkerbroek (blauw, zwart en wit)

Levi’s

Sheego

Daisy Street Plus

Klassieke blazer (zwart en beige)

HM+

Violeta By Mango

Collusion Plus

Spijkerjas

HM+

Tommy Hilfiger

Urban Bliss Plus

Trenchcoat

Vero Moda Curve

Ulla Popken

Vero Moda Curve

Winterjas

Zalando

Bijenkorf

Asos

Lees ook: “Plus size Online Webshops” of “Grote Maten Zwangerschapskleding”

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »