UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » paasboeket » Pasen 2021 bijzonder in coronatijd

Pasen 2021 bijzonder in coronatijd

Een bijzondere Pasen 2021 in coronatijd
Pasen 2021

Op zondag 4 en maandag 5 April 2021 is het Pasen. En net zoals vorig jaar vieren we pasen in 2021 ook op een bijzondere manier, namelijk lekker knus thuis met zijn vijfjes. Het is misschien net wat anders dan wat we gewend zijn, bijv geen familie bezoek waar we met zijn allen aan de eettafel zitten. Maar nu we genoodzaakt zijn om het anders te vieren, hoef het niet minder bijzonder en of special te zijn. Tenslotte draait het bij ons meer om de Christelijke betekenis namelijk de opstanding van Jezus Christus. Al het andere leuke eromheen is extra bonus 😊. In deze artikel ga ik een paar simpele tips met jullie delen hoe je thuis de boel lekker kan opvrolijken om zo Pasen 2021 gezelliger te maken.

De perfecte paasboeket en paasdecoraties

De makkelijkste manier om in de paas stemming te komen is toch wel met een mooie bos paasbloemen, paastakken en of een prachtige versierde paasmand. Vooral als je niet zo’n fan bent van alle tuttige versieringen is dit een goede middenweg. Want wie kan nou niet genieten van een mooie bos bloemen. Tulpen vind ik rond deze tijd zo prachtig! En zijn ze vaak te vinden in mooie pastel kleuren, want goed past bij deze seizoen. Paastakken versieren vinden de kinderen geweldig om te doen. Omdat ik zelf niet zo’n fan bent van gele kuikentjes of eieren ben ik opzoek gegaan naar iets wat beter bij mij past. De pastel kleurige eieren die bij ons in de paastakken hangen. And I Love it ❤️.

Een bijzondere Pasen 2021 in coronatijd
Een bijzondere Pasen 2021 in coronatijd
Een bijzondere Pasen 2021 in coronatijd

Paasontbijt, -lunch, -brunch

Waar maak je iedereen gelukkig mee? Juist met lekker eten. Maak een heerlijke paasontbijt, lunch of brunch voor je geliefden. En wil je het naar een next level brengen? Scoor extra punten met een mooie versierde paastafel. Wil je liever geen keukenprinsesje of prins zijn? Schakel dan je favoriete, lokale, horeca gelegenheid in, die speciale paas-afhaalmenu’s heeft samengesteld. Zo heb je 2 vliegen in 1 klap: jullie lekker eten en je favoriete tentje gaat niet failliet. Een paar suggesties voor je paasverwennerij:

  • afgebakken broodjes
  • croissants
  • paasstol
  • ei (gekookt, omelet ,roerei, spiegelei, gevuld ei)
  • verse juice
  • salades
  • vers fruit
  • vleeswaren en kaas
  • favorieten sandwiches
  • thee, koffie, chocolademelk

Coronaproof paaseieren zoeken

Een leuke bezigheid voor de kinderen en stiekem ook voor ons. Want tja.. iemand moet toch de chocolade eieren verstoppen ☺️. Verstop ze overal in en rondom het huis, tuin of balkon. Hier hou je ze wel een tijdje bezig mee en kan jij iets anders zoals bijvoorbeeld de paasontbijt klaarmaken. En vergeet niet een paar mooie klikjes te maken van hun grijnzende gezichten. Leuk voor de fotoalbum! P.s zelf een paasmandje laten knutselen is ook een tof idee!

Fijne paasdagen! ❤️

Lees hier: Bagels and Beans D.I.Y thuis lunch

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »