UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » netflix » De Beste Kerst Films Op Netflix 2019

De Beste Kerst Films Op Netflix 2019

Follow my blog with Bloglovin

De Beste Kerst Films Op Netflix 2019 door Suyen Frazer

Wat zijn de leukste kerst films nu op Netflix? Wil je dat graag weten, dan heb ik goed nieuws voor je. Want ik ga je hierbij helpen. In juli deelde ik al met jullie wat ik toen der tijd op Netflix keek. Je kan het artikel hier terug lezen. Maar omdat December mijn favoriete feest maand is, heb ik een lijst samengesteld met de beste feel good kerst films. Om geen spoiler te zijn, en alles te verklappen, ga ik probeer zo beknopt mogelijk te vertellen waar de films over gaan. Dus ben je er klaar voor om lekker languit op de bank/bed te relaxen? Trek je leukste pyjama aan en zet de popcorn en warme chocolade melk maar klaar. Let the fun times begin!

De Beste Kerst Films Op Netflix 2019 door Suyen Frazer
Let it snow

Het gaat over een groep vrienden die teleurstellingen en moeilijkheden ervaren op kerstavond. Maar ook leuke momenten, een grote feest en het ontstaan van nieuwe relaties.

Holiday in the Wild

Voormalige Sex And The City actrice speelt de hoofdrol in dit verhaal. Het ene moment regelt ze hun jaarlijkste familie kerstfoto en het ander moment zit ze alleen in het vliegtuig naar de andere kant van het oceaan.

The Christmas Switch

Twee vrouwen die identiek op elkaar lijken, switchen een tijd van leven. Ze leren veel van elkaars leven en merken al gauw dat niet alles zo geweldig lijkt. Er ontstaat op het zachts uitgedrukt wat problemen.

The Knight Before Christmas

Een vrouw verliest elke hoop omtrent haar liefdes leven. Maar dan vind ze letterlijk op straat haar prins op de witte paard. Kan dit waar zijn, of is het toch een fantasie?

Miss Me This Christmas

Het gaat over een vrouw die heel veel van kerst houdt. En trouwde zelfs op die dag. Maar een paar jaar later, veranderd deze wonderlijke dag in een heuse nachtmerrie.

The Christmas Chronicles

Na het vernielen van de slee van de kerstman, zijn broer en zus genoodzaakt om hem te helpen. Want kerst moet doorgaan. En wordt het broer en zus liefde eindelijk weer herstelt.

Dr. Seuss’ How The Grinch Stole Christmas

Een heuse klassieker die ik niet kan weglaten in deze lijst. Waarschijnlijk heb je het al gezien of ooit eerder van gehoord. Maar de Grinch is een akelig mannetje die kerst haat en alles erom heen. Maar met de juiste dosis of aandacht en liefde, kan iedereen veranderen. Ik moet er wel even bij zeggen dat mijn meiden van 6 deze film niet leuk vinden. Ze zijn bang voor Grinch en ik geef ze geen ongelijk. Dus heb je ook kleine kinderen, hou er rekening mee dat ze het minder geweldig kunnen vinden.

Christmas Inheritance

Ellen een altijd verwende vrouw, vult haar dagelijks leven in met feesten, shoppen en nog eens feesten. Maar als ze als erfgename haar vaders bedrijf wilt krijgen. Moet ze het een en ander veranderen aan haar levenstijl. Al gauw merkt ze dat die makkelijker gezegd is dan gedaan.

El Camino Christmas

Waarschijnlijk is dit niet de beste manier om kerstavond door te brengen. Op gesloten te zitten met vreemden in een winkel tijdens een overval. Toch ontstaat er enige vriendschappen.

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »