UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » body crème » Rituals van Ayurveda Collectie Review

Rituals van Ayurveda Collectie Review

Ik geniet ervan of steeds van douche en body producten te switchen. Dus ik was zeer enthousiast toen ik deze set van Rituals ontving. En al te graag wilde ik deze Ayurveda collectie uitproberen en met jullie mijn review delen.

‘Lees ook: Rituals of Sakura Review

Rituals of Ayurveda

The Ritual of Ayurveda is gecentreerd rondom de eeuwenoude, Indiase Ayurveda filosofie. Ayurveda is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie en het vinden van balans. Door middel van het reinigen en voeden van zowel lichaam als ziel, wordt deze harmonie volgens de Ayurvedische filosofie bereikt.

Om volkomen eerlijk te zijn moet ik erbij zeggen, dat ik niet zozeer geïnteresseerd ben in de rituelen achter de producten. Maar mijn focus ligt op de geur en ingrediënten. Ik heb in het verleden ook een review gedaan over De Sakura lijn. Die kun je hier terug lezen.

De Ayurveda collectie komt in een luxe grote verpakking. Met daarin de volgende producten. Een Body crème (200ml), rejuvenating pink salt scrub (125g), foaming shower gel (200ml) en een kleine verpakking geurstokjes. Daarnaast kreeg ik ook nog eens de natuurlijke droge olie cadeau van een vriendin.

Balancing body cream, pink salt scrub van Rituals
Balancing Body Cream

De twee ingrediënten wat hier de focus op ligt. Zijn Indiaanse roos en Himalayaanse Honing. Rozen worden altijd geassocieerd met liefde, romantiek en positivisme. En de geur van deze body crème, boost dat gevoel echt op. Wanneer ik deze body cream aanbrengt, voel ik me vrouwelijk en sexy. Terwijl De Himalayaanse honing het huid verzacht en verzorgd. Na het gebruik voelt mijn huid zacht en hydraterend aan. Iets wat ook leuk is aan deze body crème. Als het op is, kan je een refill kopen. Zo bespaar je op onnodige materiaal verbruik en deel je mee aan een gezonder milieu.

Pink Zout Scrub

Ik hou echt van body scrubs. En dat is op het zachts uitgedrukt. Er is niks ontspannender dan het nemen van een warme douche en dat in combinatie met een body scrub. Zeker twee keer per week gebruik ik een lekkere scrub. Weet je trouwens het voordelen van een body scrub?

De voordelen van het gebruik van een bodyscrub zijn in wezen het verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden van het lichaam, waardoor het huid fris voelt, verjongd en gerevitaliseerd uitziet.

Ook hier is De Indiaanse Roos een van de belangrijke ingrediënten. Samen met de roze zout en zoete amandel olie. De amandel olie zorgt ervoor dat mijn huid zacht aanvoelt. Ook krijgt het een hele mooie gezonde glans. Het laat een dun laagje olie achter dat niet plakt. Wat ik erg fijn vind want ik hoef zo geen extra body crème of lotion te gebruiken.

Foaming Shower Gel

Tot nu toe hebben we altijd wel een Rituals shower gel in huis. Mijn man en zoon gebruiken ze ook altijd. Een beetje is voldoende, want die schuimt al aardig goed op. Mijn huid voelt altijd schoon en verzorgend aan na het douchen. Ik gebruik wel altijd standaard een body crème of olie nadat ik heb gedoucht. Na het gebruiken van zeep, voelt mijn huid altijd wat droger aan. En zo geef ik het toch dat extra vocht.

Natural dry oil

In de natuurlijke droge olie zitten er zoveel verschillende oliën in. Je moet de olie tussen je handen opwarmen en het daarna op de huid in masseren. Het snuifje basilicum wat erin zit, helpt als een antioxidant terwijl de oliën juist voor de verzorging zorgen. Ik heb mijn Rituals natuurlijke olie, standaard in de lade van mijn nacht kastje. Op de dagen dat ik wat meer gestresst ben, is manlief wel zo lief om mij een voetmassage te geven. Dit is zo ontspannend! De olie wordt goed geabsorbeerd in de huid zonder dat het plakkerig of vettig aan blijft voelen. Ik weet dat je deze olie ook kan gebruiken in je haar. Maar ik heb dat zelf nog niet geprobeerd, omdat ik al andere haar producten heb. En trouwens vind ik het een beetje zonde. Ik gebruik ik liever voor mijn voet massages.

Geurstokjes

De geurstokjes heb ik nog niet geprobeerd omdat ik al wat anderen open heb staan. Als die op zijn zal ik deze openen of anders geef ik ze weg als leuke kerst kado bijvoorbeeld.

Prijs & verkrijgbaarheid

The Ayurveda luxurious collection kadoverpakking kost ongeveer €39,90 en is leuk om wegtegeven als kado. Maar je kan ook alle producten van deze lijn los kopen. Kijk hier naar de overzicht van alle beschikbare producten van de Rituals Ayurveda lijn.

Heb jij al kennis gemaakt met deze collectie?

Volg:
  • Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf. 
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »