UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » broeken » De Faux Leren Broek Met Rits

De Faux Leren Broek Met Rits

De Faux Leren Broek Met Rits

De slim fit faux leren broek van Happy Size is een heuse eyecather. Het geeft me het gevoel dat ik een plus size super Hero ben die klaar is om voor eens en voor altijd bodyshaming te bestrijden. Want hey wat voelde ik me stoer en zelfverzekerd in deze outfitje.

Sowieso kan je me in de winter vaak genoeg vinden in een stoere leren broek. Mijn normale simpele basic look ( zwarte spijkerbroek + trui) krijg een moderne upgrade als ik kies voor een (in dit geval) imitatie leren broek. De broek is semi elastisch waardoor het mijn curves op de juiste plekken omhelst zonder een knelle gevoel. En je weet comfy is the way to go! Ik koos voor maat 50 en zoals je ziet is de fit very nice. Niet te strak of losjes. De zwarte leren riem met gesp maakt in mijn mening het look helemaal af.

Hier combineer ik het met deze sportieve top met een cut out hals en kleine zijsplitten bij de schouders. I love details! Verder is de top comfortabel en zit heerlijk. Ik draag hier een maat 50 die wat oversized is. Maat 48 zou ik ook prima aan kunnen, alleen sluit het dan wat meer aan de lichaam.

Aan mijn foto draag ik deze leren Chelsea enkellaarzen. En zoals altijd koop ik mijn laarzen van een wide fit collectie. Ze zitten comfortabel en lopen lekker.

Zou jij deze outfit dragen?

Faux leren broek – Happy Size

Top – Happy Size

Zwarte riem – Asos

Trench coat – Paprika Fashion (uitverkocht)

probeer anders deze

Wide fit Chelsea enkellaarzen – Asos

Rayban zonnebril – Asos

De Faux Leren Broek Met Rits

Lees ook: “5 Manieren om een zwarte blazer te stijlen”

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »