UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » black blazer » 5 manieren om een zwarte blazer te stijlen

5 manieren om een zwarte blazer te stijlen

5 manieren om een zwarte blazer te stijlen

Wie houdt nou niet van een oversized blazer? Ik in ieder geval wel! Een blazer die nooit kan missen in mijn kledingkast is de zwarte blazer. Het is niet alleen chic maar ook praktisch. Van een casual look met een spijkerbroek tot het wat chiquer dragen in combinatie met een rok of jurk. Wat ook jou smaak mag zijn, de combinatie mogelijkheden met de zwarte blazer is talloos.

Hieronder zie je 5 verschillende manieren hoe ik een plus size vrouw de zwarte blazer combineer en stijl. Hopelijk kan het je enigszins inspireren. Mocht je zo zijn, vergeet me niet te taggen op Instagram @suyenfrazer zodat ik ook van jou outfit kan genieten. Onder deze blogpost mag natuurlijk ook!

Wil je liever een video zien met deze looks? Geen probleem bekijk het hier.

De outfits
5 manieren om een zwarte blazer te stijlen

Als eerste een wat stoerdere geheel in zwart look. En de zwarte faux leren broek maakt de outfit helemaal af. De top behoort nu officiel tot één van mijn favorieten. De open detail is net wat anders. Je kan dit ook dragen met sneakers of loafers. Maar ik koos hier voor zwarte Chelsea laarzen.

Een wat chiquere outfit met een plissé rok. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een leuke jurk. De dierenprint top zorgt voor wat extra detail en maakt de look helemaal af.

Wat ik zou dragen als ik een kantoor baan zou hebben of een naar een vergadering. Het heeft een Bossbabe uitstraling maar enigszins ook casual.

Ook weer een casual look, met een boot cut spijkerbroek en simpele t-shirt. Mocht het wat kouder worden dan doe ik de trui aan als extra laag. En ja dit is echt mijn go to look. Love……..,

De zwarte blazer in combinatie met een witte broek. De klassiekere stijl. Op deze bewuste dag had ik afgesproken met een vriendin voor een warm kopje thee. Gezellig!

Lees ook: “5 Manieren Om Een Spijkerblouse Te Stijlen”

Pin me!!

5 manieren om een zwarte blazer te stijlen

Welke look zou jij dragen?

Shop de post

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »