UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » beauty routine » Video|Foundation Routine Voor De Rijpe Huid

Video|Foundation Routine Voor De Rijpe Huid

I Love makeup! En dat weten jullie inmiddels wel. Een groot gedeelte van mijn job bestaat uit het uitproberen van beauty producten waar onder ook make-up. Voordat ik dit (beheren van mijn blog) fulltime deed, werkte ik als make-up Artist. En om eerlijk te zijn mis ik het af en toe mis wel een beetje. Iemand gelukkig maken met een mooie make-up look. Soms zijn het net de kleine tipjes die je kan geven die het doen.

En dat is nou ook de reden waarom ik oh zo veel kan genieten van Youtube. Je kan dan meeteen meekijken en zien hoe je iets het beste kan doen. Geweldig toch! En zo help ik niet alleen één iemand maar meerdere tegelijk.

Net als in de deze video, waar ik mijn foundation routine met jullie deel als je boven de 35+ bent en wat last heb van (fijne) lijntje en een wat rijpere huid. Want ja op deze leeftijd zijn er gewoon wat dingetjes wat je op moet letten. Mijn foundation routine is nu compleet anders dan in mijn twenties. Niks om voor te schamen hoor, want het veroudering proces hoort nou eenmaal bij het leven. En we better be proud! Ik hoop dat jullie via deze manier wat aan mijn tips hebben!

Lees ook: Dior Backstage Face & Body Foundation review

En nu ben ik natuurlijk ook heel erg benieuwd naar JOUW recente foundation routine. Beantwoord deze vragen in de comments:

1. wat voor soort foundation gebruik jij?
2. gebruik je liever je handen, beauty blender of een kwastje om het aan te brengen?
3. gebruik je daarna ook nog poeder?
4. ben je blij met je huidige routine?
5. zo nee, waar loop je tegen aan?

Ben heel benieuwd!

Heb jij wel eens iets nieuws in je beauty- of make-up routine uitgeprobeerd wat een groot succes bleek, of juist niet?

Tot de volgende x

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »