UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » Dit Zijn De Beste Lente Zomer Schoenen Trends 2020

Dit Zijn De Beste Lente Zomer Schoenen Trends 2020

Vandaag wil ik het hebben over lente/ zomer schoenen die ik bezit, en naar mijn mening waard zijn om in te investeren.

Zoals jullie weten focus ik nu heel erg op mijn persoonlijke stijl en heb ik niet alleen mijn kledingkast opgeruimd maar ook mijn schoenen. Al moet ik toegegeven dat ik altijd al meer kleding koop dan schoenen. Ja ik weet het dat klinkt vreemd! En dan vooral van een vrouw die van fashion houdt. Maar ik ben altijd al iemand geweest die schoenen koopt waar ik zeker weet dat ik ze heel vaak aan gaat doen. Of ik moet er opslag verliefd op zijn geworden voordat ik ze koop.

In deze blogpost focus ik op de lente en zomer schoenen die ik momenteel heb, en welke ik nog wil aanschaffen om mijn collectie compleet te maken. Is het compleet lezen van deze artikel toch niet jou ding, dan kan je altijd naar deze video kijken.

Instappers / Loafers

Deze klassieker is echt een must die ook jaren mee kan gaan. Ik denk ook dat het nooit uit de trend zal gaan. Dus je kan er jaren plezier van hebben. Het liefst draag ik het in combinatie met een spijkerbroek en shirt. Moet je er wat netter uitzien, voor bijvoorbeeld je werk, doe er dan een blazer bij en your good to go!

‘ Lees ook: Waarom Je Linnen Zou Moeten Dragen In De Zomer

Ik heb er nu één in het bruin. Maar wil in de toekomst gaan investeren in een zwarte. En dan waarschijnlijk voor één die achter open is. En dan kijk ik ook nog verder naar eentje die gemaakt is met een trendy materiaal of leuke kleur.

Muiltjes

Muiltjes zijn perfect voor de zomer. In principe zijn het net slippers alleen met een hak waardoor ze net wat vrouwelijker ogen. En vind ik persoonlijk dat ze lekkerder lopen. Net als elke schoen heb je een ruime keus aan modellen en stijlen. En elke jaar is er wel een model in de trend. Het handigste is om een model te kiezen die wat klassieker is waardoor je er voor langere tijd ervan kan genieten. Maar dat is natuurlijk gericht op smaak. Kleuren zoals bruin, wit, zwart, en pastel valen bij mij meer in de smaak. En kies ik sneller voor een blokhak dan de “Kitty heels” wat nu ook heel erg trendy is.

Slippers

Een goede optie voor wanneer je een beetje casual eruit wilt zien. En is het ook nog eens lekker luchtig. Er was een tijd dat ik dacht dat Birkenstocks voor ouderen alleen waren. Maar hoe kan iemand zich zo vergissen. Birkenstocks behoren al jaren tot een enorme zomertrend. Ze zijn orthopedisch en helpen bij het corrigeren van je voet. Daarbij zijn ze tegenwoordig ook beschikbaar in diverse stijlen en kleuren.

Witte sneaker

De reden waarom ik de voorkeur geef aan witte sneakers is omdat ze er super scherp uitzien. En letterlijk bij alles passen, bij de perfecte casual look. Stijl elke outfit met een witte sneaker en het ziet er tig keer beter eruit. Daarnaast gaan ze nooit uit de mode en kan je ze elke jaar weer opnieuw gebruiken.

Espadrilles

En hoe kan het ook anders espadrilles kunnen niet missen als het gaat om zomer schoenen. Ook weer een prachtige klassieker die bij alles wel mooi staat. Verder zijn ze verkrijgbaar in elke stijl en lopen ze ook ongelooflijk lekker.

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »