UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » amazon » Amazon Must Have Die Het Leven Makkelijker Maken

Amazon Must Have Die Het Leven Makkelijker Maken

Amazon is nu eindelijk ook beschikbaar in Nederland. En dit zijn de must have producten die het moeite waard zijn om te kopen.

Wat doe je als je vaker thuis zit en meer tijd vrij heb? Nou ik kan je vertellen wat ik dan doe. Naast Klussen in en rondom het huis en het uitproberen van nieuwe recepten en het (on)nodige bak partijtjes, heb ik ook wat extra skills ontwikkelt. En sinds de quarantaine is er een heuse Marie Kondo opruimgoeroe drang bij mij ontstaan. Er is geen hoekje in huis dat ik niet onder de handen heb genomen.

Tijdens mijn research naar het vinden van de perfecte tools om mij te helpen bij het organiseren kwam ik terecht bij Amazon. Vroeger toen Amazon nog niet in Nederland was heb ik weleens het één en ander gekocht op de Duitse Amazon. Maar om eerlijk te zijn hadden ze toen der tijd niet zo’n ruime assortiment als de Amerikaanse versie.

Maar nu was ik ontzettend verbaast dat Amazon.nl een redelijke keuze aan producten verkoopt. Je kan er echt van alles vinden. Van kleding, beauty, organiseren en gadgets tot boeken.

Hieronder deel ik met jullie wat ik zoal heb gekocht en wat naar mijn mening iedereen (of meeste dan) wel kan gebruiken.

KLIK ONDER DE PLAATJES OP DE BESCHRIJVING OM HET ARTIKEL TE KUNNEN KOPEN

Sieraden Organiseren

Er is niks wat me zo kan irriteren als in elkaar gewikkelde kettingen losmaken. Soms draag ik bepaalde kettingen niet meer of doe ik ze weg omdat ik het niet voor elkaar krijgt om ze los te maken. En omdat ik geen afzonderlijke plekje heb om ze te bewaren zet ik ze steeds weer opnieuw in een la of zelf in mijn tas. Maar sinds ik deze sieraden boxen gebruik, heb ik hier geen last meer van. Alles staat netjes op zijn plek, en kan ik ook gelijk zien wat ik heb.

Kledingstomer en kleding opbergers

Ik ben niet de vrouw die je vaak (daarmee bedoel ik nooit) met een strijkijzer in de hand zal zien. Toch merk ik dat sommige kleren nou eenmaal gestreken moeten worden. En daarvoor gebruik ik nu mijn kledingstomer. De stoom die uit de apparaat komt maakt de kleding snel kreukvrij. Je kan het echt voor alles gebruiken zoals gordijnen, kostuums, pakken en zelf voor achtergrond doeken die ik gebruik voor fotografie en of video.

Mijn liefde voor t-shirt is groot en ik schaam me er niet voor. T-shirt hoort nu eenmaal bij mijn kledingstijl en draag ik bijna elke dag wel één. Vooral in de kleur wit of zwart. Daar heb ik trouwens meerdere van. Met de hulp van deze t-shirt opvouw tool kan ik nu makkelijk alles vouwen. Alles staat nu net wat netter en strakker in de kast.

Riemen lagen hiervoor opgerold in de ladekast. Maar nu heb ik deze riemen hanger gekocht waar ik meerdere riemen tegelijk kan hangen in de kledingkast. Scheelt mij weer aan ruimte.

Voorraad en Koelkast

Extreem hamsteren heb ik niet gedaan maar ik heb wel van bepaalde items wat extra’s gekocht. Om de voorraad kast wat overzichtelijker en netter te maken heb ik deze waterdichte vacuüm voorraadpotten gekocht. Je hebt ze in verschillende maten en houd je al het etenswaren vers en droog.

Daarbij kocht ik ook nog deze herbruikbare labels die ik op de potten kan plakken. Mocht ik op een gegeven moment iets anders in de pot willen doen dan kan ik het simpel wegvegen en de nieuwe naam opschrijven. P.s vergeet niet om witte krijt te kopen! Dat was ik namelijk wel vergeten.

Deze koelkast verdelers zijn echt een must have! Ik organiseer al het drinken, yoghurt en fruit hierop. Je kan natuurlijk ook ander eten en drinkwaren erop sorteren.

Lichamelijke Verzorging

En natuurlijk zou ik Suyen niet heten als ik geen verzorgingsproducten erbij zou zitten. Naast een d.i.y manicure verwen ik mezelf ook met een pedicure thuis. En deze pedicure set is ideaal om zachte voeten te krijgen.

Dry brushing is een echte ding vooral in Amerika en de UK. Maar langzamerhand begint het ook hier in Nederland populair te worden. Want wie houdt nou niet van een zachte en schone huid? Vooral de lang en wat grotere borstel vind ik geweldig. Ik kan nu makkelijk bij mijn rug komen. Daarnaast is dry brushing ook goed voor bloedcirculatie en het verstevigen van je huid.

Benen scheren is intens vooral als je geen bad of krukje heb om je been op te laten steunen. Maar wees gerust hier is de oplossing. Deze voetensteun is het ideale gadget wat je nodig heb om je voet op te leggen tijdens het scheren. Je moet het wel aan de muur schroeven. Maar wil je dat net als ik liever niet, dan gebruik je gewoon stevige waterproof dubbele tape om het aan de muur te laten plakken. Ik zou zeggen scheren maar!

PIN ME!!

‘Lees ook: Comfortabel is wat we nu nodig hebben

Volg:

*Dit artikel bevat producten wellicht zijn opgestuurd door een bedrijf/ en of merk. En wordt er gebruik gemaakt van affiliatie links

** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »