UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » make-up artiest » Deze professionele make-up merken worden gebruikt door Mua’s.

Deze professionele make-up merken worden gebruikt door Mua’s.

Deze professionele make-up merken worden gebruikt door Mua's.

Make-up artiest worden is al jaren een populairen opleiding. En voor iemand als ik die zelf al jaren het beroep beoefent als freelance mua, begrijpt wel waarom. Naar mijn mening en gelukkig ook van tig anderen, is het echt de leukste beroep ever! In deze artikel ga ik al mijn tips over professionele make-up merken met jullie delen.

Waarom is het belangrijp professionele make-up te gebruiken?

Geloof me, een mooi make-up aanbrengen is 80% techniek / kennis en 20% het gebruiken van de juiste en beste product(en). Het kwaliteit van de make-up producten die je als visagie moet gebruiken moet gewoon goed zijn. Hierdoor kan je sneller werken en het beste resultaat bereiken.

Wat is het verschil tussen professionele make-up merken en make-up van de drogisterij en luxe parfumerie winkels?

Heel simpel, professionele make-up is vaak sterk gepigmenteerd, geeft goede dekking, en is bestand tegen de hitte van studio lampen. Daarnaast is het te gebruiken bij diverse huidtypes en biedt het enige versatiliteit. Denk bijvoorbeeld aan, die ene blush die je op je wangen kan gebruiken maar ook op je lippen.

Ook zien we de laatste paar jaren, dat professionele make-up artiesten en grimeurs, uitkomen met hun eigen make-up merk. Als je eenmaal in het vaak zit, weet je natuurlijk als geen ander, wat er mist op het markt en wat voor soort producten echt werken.

Professionele make-up merken

Deze onderstaande merken zul je tegen komen in de make-up koffers van veel visagisten.

Merken van Make-up artiesten

Hieronder staan een aantal make-up merken die ontwikkeld zijn door wel bekende make-up artiesten. Ook deze merken vind je terug in de koffer van een mua.

andere merken die het moeite waard zijn

Deze merken kan je bij de luxe parfumerie winkels vinden, en worden vaak gebruikt door professionele de professionele make-up artiest.

Make-up kwasten en andere benodigheden die worden gebruikt door visagisten

Bij welke make-up merken krijg ik korting als student of visagist?

Als je je aanmeld bij deze merken kan je een korting pas krijgen. Ieder profesionnele make-up merken hebben hun eigen regels om toegelaten te worden.

De merken: Kryolan, Inglot, Makeup Studio en Mac Pro,

Make-up kit opbouwen

Een profesionele make-up kit opbouwen is iets wat ik tot de dag van vandaag mee bezig bent. Een goede kit opbouwen kan jaren duren. Ten eerste is make-up nu eenmaal best wel prijzig. Ook ligt het een beetje aan wat voor soort make-up je aanbiedt. Werk jij voornamelig met bruidjes, dan heb je waarschijnlijk een andere soort kit nodig dan iemand die backstage make-up doet bij fashion shows. Of misschien wil je visagie aanbieden voor bijvoorbeeld tv en/of films.

En overigens vind ik het leuk, om steeds nieuwe profesionele make-up merken en producten uit te proberen. En zit er toevallig iets tussen die mijn aandacht grijpt, dan pas ik weer mijn kit aan.

Hier hieronder vind je de video met de laatste update van mijn kit.

Anderen lazen ook:

Make-up Les: Leer Jezelf Opmaken

The Ordinary Hoe gebruik je het? Handleiding

Makeup By Mario Contour Stick Review

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »