UA-76529799-3
Follow my blog with Bloglovin
Home » chanel » Luxury wenslijst voor 2023

Luxury wenslijst voor 2023

Luxury wishlist voor 2023

Welke luxury items staan er dit jaar op mijn wenslijst? Dat ik niet vies ben van een beetje luxe weten jullie onderhand wel. Als je me volgt op Instagram heb je deze lijst al voorbij zien komen in mijn stories. Maar ik maak elke jaar wel één (soms meerdere) designer items wishlist op. De items die op deze lijst staan, zijn naar mijn mening de producten die waard zijn je geld aan uit te geven. Lukt het me om elk jaar deze designer items te kopen? Nee!

Ten eerste het zijn dure producten die ik echt voor moet sparen. En soms komt het ook voor dat ik in het loop van het jaar een item switch voor een ander. Of dat ik toch besluit een artikel van de luxury wenslijst te halen. Ook staan er bepaalde items jaren op mijn lijst, zoals de klassieke Chanel tas😍!

Vorig jaar was het gelukt om een paar items te kunnen kopen. En ook dit jaar ga ik er helemaal voor 🦾!

Welke luxe item staat er op jou wenslijst?

Luxe designer tassen

Chic accessoires

Schoenen

Designer kleding

Sieraden

Lees ook: ” Tassentrend, Ode aan de mini bag, met deze selectie steel je de show

Volg:
** This article contains products sent by a company / and or brand. And affiliation links are used**
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »